OP ZOEK NAAR EEN PERSOONLIJKE AANPAK?
IK HELP JE OP WEG NAAR EEN BETERE HUID!

Bij huidproblemen is het niet enkel je huid die een probleem vormt, het kan je ook onzeker doen voelen en je zelfvertrouwen schaden.
Als je wil streven naar huidverbetering, dan let je ook best op een gezonde levensstijl. Eet en drink je gezond? Ervaar je veel stress? Heb je voldoende beweging? Kom je regelmatig buiten? Slaap je voldoende?

Naast deze factoren, ben ik er van overtuigd dat met de juiste producten en de juiste behandeling(en) jouw huid weer kan stralen én je vanzelfsprekend gelukkiger wordt 😉

Een huidprobleem oplossen vraagt geduld en de juiste aanpak.
Ik wil je hier graag in bijstaan…
Samen naar een beter huid!

Idyllies respecteert de natuurlijke schoonheid van je huid
met biologische cosmetica,
vervaardigd met respect voor mens, dier en natuur

logo's

Natuurlijke en biologische cosmetica bevorderen het herstel van de huid en houden de huid in balans. Ze zitten boordevol vitamines, antioxidanten en essentiële vetzuren.

Ik werk uitsluitend met bio gecertificeerde cosmetica, zo ben je 100% zeker dat de producten:

🌿  100% organisch zijn

🌿  100% natuurlijk zijn

🌿  steeds zijn vervaardigd met respect voor mens, dier en natuur.

Gecertificeerde producten kan je herkennen aan hun label.
Het label biedt de garantie dat de producten voldoen aan strikte normen. 

IDYLLIES ONDERSTEUNT JOUW HUID ZORGVULDIG MET PROFESSIONELE MERKEN DIE DOEN WAT ZE BELOVEN ! KLIK OP DE FOTO´S VOOR MEER INFO.WAAROM KIEZEN VOOR GECERTIFICEERDE BIOLOGISCHE COSMETICA?

Onze huid is een levend en ademend orgaan, het grootste in het lichaam.
Veel van wat we op onze huid smeren, wordt in ons lichaam opgenomen. (Dit werd wetenschappelijk geïllustreerd door nicotine- en hormoonpleisters). Veel huidverzorgingspreparaten bevatten  synthetische chemicaliën die in de huid worden opgenomen en aangezien het lichaam deze ‘vreemde’ stoffen niet kan herkennen en verwerken, hopen ze zich vaak op in de weefsels met het potentieel om na verloop van tijd een allergische huidreactie te veroorzaken (zoals contactdermatitis of eczeem) en / of andere systemen die het lichaam verstoren.

Het kiezen van gecertificeerde biologische cosmetica is dus net zo belangrijk bij het verminderen van de giftige belasting van het lichaam als het kiezen van gezonde en biologische voeding. Biologisch gekweekte planten leveren de zuiverste oliën en extracten op, vrij van herbiciden en pesticiden.
Het heeft weinig zin om therapeutische kruidenextracten te gebruiken als ze chemische residuen bevatten. Onderzoek toont ook aan dat biologisch geteelde planten een hoger gehalte aan essentiële antioxidanten en vitaminen bevatten dan niet-biologische.

Het gebruik van biologische producten betekent ook dat je bijdraagt ​​aan de duurzaamheid van ons milieu. Het wordt algemeen erkend dat biologische landbouw beter is voor dieren in het wild, minder vervuiling veroorzaakt door sprays, minder koolstofdioxide en minder gevaarlijk afval produceert.

logootjes
error: Content is protected !!