Idyllies respecteert de natuurlijke schoonheid van je huid
met biologische cosmetica,
vervaardigd met respect voor mens, dier en natuur

logo's

Natuurlijke en biologische cosmetica bevorderen het herstel van de huid en houden de huid in balans. Ze zitten boordevol vitamines, antioxidanten en essentiële vetzuren.

Wanneer deze bio cosmetica ook gecertificeerd is, ben je 100% zeker dat ze 

🌿  100% organisch zijn

🌿  100% natuurlijk zijn

🌿  steeds zijn vervaardigd met respect voor mens, dier en natuur.

Gecertificeerde producten kan je herkennen aan hun label. Het label biedt de garantie dat de producten voldoen aan strikte normen. 

KLIK OP HET MERK VOOR MEER INFO !WAAROM KIEZEN VOOR GECERTIFICEERDE BIOLOGISCHE COSMETICA?

Onze huid is een levend, ademend orgaan, het grootste in het lichaam.
Veel van wat we op onze huid smeren, wordt in ons lichaam opgenomen. een wetenschappelijk principe dat wordt geïllustreerd door nicotine- en hormoonpleisters. Evenzo trekken de synthetische chemicaliën in veel huidverzorgingspreparaten in de huid en aangezien het lichaam deze ‘vreemde’ stoffen niet kan herkennen en verwerken, hopen ze zich vaak op in de weefsels met het potentieel om na verloop van tijd een allergische huidreactie te veroorzaken (zoals contactdermatitis of eczeem) en / of andere systemen in het lichaam verstoren.

Het kiezen van gecertificeerde biologische cosmetica is dus net zo belangrijk bij het verminderen van de giftige belasting van het lichaam als het kiezen van gezonde en biologische voeding. Biologisch gekweekte planten leveren de zuiverste oliën en extracten op, vrij van herbiciden en pesticiden.
Het heeft weinig zin om therapeutische kruidenextracten te gebruiken als ze chemische residuen bevatten. Onderzoek toont ook aan dat biologisch geteelde planten een hoger gehalte aan essentiële antioxidantvitaminen hebben dan niet-biologische.

Het gebruik van biologische producten betekent ook dat je bijdraagt ​​aan de duurzaamheid van ons milieu. Het wordt algemeen erkend dat biologische landbouw beter is voor dieren in het wild, minder vervuiling veroorzaakt door sprays en minder koolstofdioxide en minder gevaarlijk afval produceert.

logootjes
error: Content is protected !!