De huid is het grootste en meest complexe orgaan van je lichaam én ook het enige orgaan dat in contact staat met de buitenwereld. Daarom verdient zij ook de grootste zorg.


GEEN OVERBODIGE CHEMISCHE INGREDIENTEN,
ALLEEN DE KRACHT EN PUURHEID VAN DE NATUUR.

Natuurlijke en biologische cosmetica bevorderen het herstel van de huid en houden de huid in balans. Ze zijn vrij van agressieve chemicaliën en zitten boordevol vitaminerijke, therapeutische plantaardige oliën en extracten. Hiermee wordt de gezondste en meest effectieve oplossing aangeboden voor een evenwichtige en gezonde huid.

Idyllies werkt met producten die gecertificeerd zijn door COSMEBIO. Dit als bewijs dat alles op een biologische manier ontwikkeld wordt (de inkt op de verpakking, de verpakking zelf en alle ingrediënten + hoe alles gefabriceerd wordt) en dat dit steeds wordt getest en goedgekeurd door een erkende en onafhankelijke instantie. Dit is de enige manier om er zeker van te zijn dat de producten biologisch zijn en veilig zijn voor mens, dier en natuur!

Veel conventionele cosmetica bevatten synthetische chemicaliën die in de huid worden opgenomen. Aangezien het lichaam deze ‘vreemde’ stoffen niet kan herkennen en verwerken, hopen ze zich vaak op in de weefsels met het potentieel om na verloop van tijd een allergische huidreactie te veroorzaken (zoals contactdermatitis of eczeem) en / of andere systemen die het lichaam verstoren.

Het heeft weinig zin om therapeutische kruidenextracten te gebruiken als ze chemische residuen bevatten. Onderzoek toont aan dat biologisch geteelde planten een hoger gehalte aan essentiële antioxidanten en vitaminen bevatten dan niet-biologische.

Het gebruik van biologische producten betekent ook dat je bijdraagt ​​aan de duurzaamheid van ons milieu. Het wordt algemeen erkend dat biologische landbouw beter is voor dieren in het wild, minder vervuiling veroorzaakt door sprays, minder koolstofdioxide en minder gevaarlijk afval produceert.

🌿   Volledig dierproefvrij en vegan.

🌿   Minimaal 52% = biologisch geteeld

🌿   99,9% = natuurlijke- en wilde plantenextracten

🌿   96% medicinale plantenextracten

🌿   Strikte voorwaarden rond het productieproces, de verpakking en de biologische afbreekbaarheid van de producten.


ONTDEK MET WELKE MERKEN WIJ WERKEN :

cosmeceutical
COSMECEUTICALS
Bend
BEND BEAUTY
Solar defence spray
ZONBESCHERMING
glow set he-shi
HE SHI
logo's
error: Content is protected !!