Bend logo

BEAUTY FROM WITHIN

OPTIMIZE YOUR SKIN HEALTH FROM THE INSIDE OUT
PREMIUM SKIN HEALTH VOEDINGSSUPPLEMENTEN

 

Bend Beauty to the rescue! Maar dan van binnenuit!
In perfecte harmonie met je verzorgingsproducten zorgt Bend Beauty voor een nog betere hydratatie, glow en bescherming. Het pakt roodheden, donkere kringen en andere huidproblemen zoals eczeem aan omdat het je huidklimaat op een positieve manier beïnvloedt. 


ONS HUIDKLIMAAT EN EEN GEZONDE HUID

Elke cel van je huid, tot in de diepste laag, wordt omringd door externe factoren zoals vervuiling, blootstelling aan de zon, stress, vermoeidheid, vrije radicalen…
Deze factoren stimuleren de huidafbraak of -herstel. Om deze schade tegen te gaan, volstaat het niet om je huid enkel langs de buitenkant te verzorgen.

Vanwege wetenschappelijke doorbraak op het gebied van de gezondheid en levensduur van de huid, ontdekte het R&D-team dat er een jeugdig potentieel diep in de huid zit.

huidklimaat

De totale oplossing om een gezonde huid te stimuleren ligt diep in de huidlaag, waar de collageen- en elastinematrix zich bevinden. Deze bijkomende stimulatie zorgt dat de algehele gezondheid en levensduur van de huid verbetert.

Bend Beauty realiseert baanbrekend werk op het gebied van huidgezondheid. Krachtige ingredienten werken diep in waardoor je huidklimaat optimaliseert en het onbeperkte potentieel in elke cel vrijmaken.

3 waarden Bend

RENEW + PROTECT
OPTIMIZING SKIN HEALTH

Bend soft gels

De krachtige formule van onze RENEW + PROTECT Softgels optimaliseert je huidverzorgingsroutine.

Dit voedingssupplement beschermt je huid van binnenuit tegen UV-schade.
Vrije radicalen worden geneutraliseerd en hun negatieve impact wordt hersteld.
Ze verbeteren ook de gezondheid van je huid dankzij de actieve ingredienten.

Resultaat? Een gezond huidklimaat*, gestimuleerd van binnenuit, voor een betere glow en een stevigere & mooiere huid!

*Elke cel van je huid, tot in de diepste lagen, wordt omringd door externe factoren (pollutie, zon, stress, vermoeidheid…) die de afbraak of het herstel van de huid bevordert. We noemen dit het “huidklimaat”.


KLINISCH BEWEZEN VOORDELEN

voordelen Bend

Onze wens om producten te creëren die schoonheid leveren die je kan zien en voelen, begint met een sterke basis van onderzoek. Terwijl nutricosmetica uitgebreid zijn onderzocht op een breed scala aan gezondheidsvoordelen, is Bend baanbrekend onderzoek aan het doen naar hun rol in het verbeteren van de gezondheid van de huid en een lange levensduur.

De getalenteerde onderzoekers bij Bend Beauty hebben tientallen jaren ervaring en blijven in de voorhoede van dit interessante nieuwe gebied met het uitvoeren van klinische en preklinische studies. Sommige van onze onderzoeken zijn gepubliceerd in tijdschriften en we hebben ze voor iedereen beschikbaar gemaakt om te lezen. Ontdek ze hier.

pillen rond gele rand.png


Ons wetenschappelijk team werkt soms jaren aan nieuwe producten, waarbij hoge normen worden gehanteerd voor zowel kwaliteit als zuiverheid en waar wordt nagegaan hoe ingrediënten, in de juiste combinatie, synergetische effecten teweegbrengen. Je zou kunnen zeggen dat we een goede chemie hebben.

Nog een element dat belangrijk voor ons is. Gelijk aan onze hoge normen voor kwaliteit en werkzaamheid, onderzoeken we hoe onze ingrediënten de planeet beïnvloeden. Het ontwikkelen van een duurzame toeleveringsketen kan een echte uitdaging zijn, maar als cosmeticabedrijf willen we schoonheid voor zowel mensen als de planeet op een hoger niveau brengen.

Wil jij meer weten over ons milieubewustzijn? Ontdek het allemaal hier.

1. Efficiënte decarbonisatie

Nu de CO2-niveaus wereldwijd nog steeds stijgen, moet de wereld snel handelen om haar koolstofvoetafdruk te verkleinen en over te schakelen op groene energieoplossingen. Bend Beauty doet dit als volgt: 

  • De faciliteiten worden voor 100% aangedreven door groene energie uit zonne-energie, windenergie en waterkracht.

  • Door een hoge virtualisatiegraad van onze werkruimte hebben we onze transportvoetafdruk drastisch verkleind. 

  • We hebben geïnvesteerd in een bedrijf dat duurzame energie produceert.

2. Fondsen voor het milieu

Via een lidmaatschap van 1% for the Planet doneert Bend Beauty één procent van elke verkoop aan non-profits voor het milieu. 

We hebben meer dan $1 miljoen gedoneerd aan non-profits en hebben geholpen hun werk onder de aandacht te brengen en belangrijke campagnes te steunen. Zij hebben onder meer natuurgebieden in stand gehouden, bedreigde diersoorten beschermd en gelobbyd voor verbeterde regelgeving.

3. Duurzame toeleveringsketen

Net als alle bedrijven consumeren wij dingen en dat zullen we blijven doen. Het verschil is dat Bend Beauty een verantwoorde supply chain strategie heeft ontwikkeld om de impact op het milieu te minimaliseren.

  • We hebben een inkoopbeleid opgesteld dat garandeert dat alle kantoorbenodigdheden, elektronica, voedingsmiddelen en schoonmaakmiddelen aan een gedetailleerd milieueffectonderzoek worden onderworpen.

  • We hebben een inkoopgids voor grondstoffen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat onze voedingssupplementen voldoen aan de strengste milieu- en ethische normen, waaronder, indien mogelijk, het gebruik van biologische ingrediënten en ingrediënten uit de zee die gecertificeerd zijn als “duurzaam geoogst”. 

Slechts 4 softgels per dag bieden voordelen, waaronder een verhoogde weerstand tegen door UV veroorzaakte zonnebrand* en helpt de hydratatie, elasticiteit en stevigheid van de huid te verbeteren. Het helpt ook ruwheid en roodheid van de huid te verminderen en levert antioxidanten voor de algehele gezondheid van de huid. Renew + Protect is het ideale basisproduct voor een optimale gezondheid en lange levensduur van de huid.

GEBRUIK: 

– 4 Softgels per dag. In te nemen met water op gewenst moment.

– Na 4 weken begint het resultaat zichtbaar te zijn. 

– Na 12 weken is er zichtbaar resultaat op de huid & huidbescherming.


Niet gebruiken als het veiligheidszegel verbroken is of ontbreekt.
Voor volwassenen vanaf 19 jaar.

*bekijk de studie rond UV-bescherming hier.
*Let op: Dit product is niet bedoeld ter vervanging van het gebruik van topische zonnebrandcrème. Tijd doorbrengen in de zon verhoogt het risico op zonnebrand, huidkanker en vroegtijdige huidveroudering. Buiten bereik van kinderen bewaren. Op een koele, droge plaats bewaren.

De oplossing voor een gezonde huid ligt ook diep in de huidlaag.
De huidlaag, ook wel de echte huid genoemd, is de plaats waar de collageen- en elastinematrix zich bevinden en waar de huid gezond en duurzaam is.
Daarom ontwikkelt Bend Beauty baanbrekende technologieën voor een langdurige, gezonde huid van binnenuit, met krachtige ingrediënten die diep inwerken om het huidklimaat te optimaliseren en het jeugdige potentieel in elke cel te ontsluiten.

Huidverzorgingsproducten hebben een beperkte doordringbaarheid in de huid. Renew + Protect omzeilt dit obstakel door de samenwerking van zes actieve ingrediënten. Zij veranderen het huidklimaat waardoor de huidfunctie, het herstel en de veerkracht verbetert van binnenuit.

De ingrediënten van Renew + Protect:

Omega-3 vetzuur EPA (1050 mg) en DHA (350 mg) 
– Wilde ansjovis, sardines, makreel, haring
– Formule met een hoog EPA-gehalte voor echte huidresultaten
– Voldoet aan hoge normen voor kwaliteit en zuiverheid
– Verhoogt de drempel van zonnebrand door UV

Omega-6-vetzuur GLA (120 mg)
– Komkommerkruid
– Versterkt de functie van de huidbarrière

Luteïne (5 mg) en Zeaxanthine (2,5 mg)
– Antioxidanten, afkomstig uit goudsbloem en paprika
– Beschermt de huid tegen vrije radicalen

Vitamine D3 (1000 IE)
– Dezelfde vorm als die de huid van nature aanmaakt in zeer absorbeerbare oliebasis
– Verlicht symptomen bij psoriasis en atopische eczeem

*Let op: Deze voedingssupplementen zijn niet bedoeld ter vervanging van het gebruik van topische zonnebrandcrème. Tijd doorbrengen in de zon verhoogt het risico op zonnebrand, huidkanker en vroegtijdige huidveroudering.

LUTEINE & ZEAXANTHINE

Deze twee stoffen zijn beide carotenoïden (zoals bijvoorbeeld betacarotenen) en zijn sterke antioxidanten. We maken deze stoffen niet intern aan en moeten ze dus oraal innemen. Dat kan via voeding, denk maar aan kiwi’s, druiven spinazie,…
Maar een tweede optie is om je voeding aan te vullen met supplementen zodat je zeker je dagelijkse behoefte binnen krijgt! 

Luteïne en Zeaxanthine hebben een beschermende rol.
Benieuwd naar hun buitengewone voordelen voor de huid?

        💊 Aanzienlijk beter gehydrateerde huid

        💊 Verbeterde elasticiteit van de huid

        💊 Betere bescherming tegen UV-stralen

Onze Bend Beauty RENEW + PROTECT softgels bevatten jouw dagelijkse dosis Luteïne en Zeaxanthine om jouw huidklimaat te optimaliseren en werken in synergie met Omega 3, DHA, Omega 6 en Vitamine D3.
Graag meer uitleg over je huidklimaat? Klik HIER

synergie Bend

REAL RESULTS VOOR & NA

Onze bevindingen worden ondersteund door een klinische studie in 2007.
Na een dagelijkse inname van onze Bend Beauty RENEW + PROTECT softgels gedurende 12 weken, zagen we een significante toename van huidlipiden, hydratatie van de huid en weerstand tegen zonnebrand.

Slechts 4 softgels RENEW + PROTECT per dag om de gezondheid van je huid te optimaliserenen de veroudering op lange termijn te vertragen.
Na 4 weken kan je al resultaat ervaren! Om een optimale verandering in je huid waar te nemen, wordt aangeraden om de softgels minstens 3 maanden in te nemen.

*In een klinische studie ondervonden deelnemers die Renew + Protect dagelijks innamen een gemiddelde toename van 84% in minimale erytheemdosis (MED), wat staat voor de hoeveelheid UV-straling die nodig is om een zonnebrand te veroorzaken, vergeleken met de basislijn na 8 weken supplementatie. Bekijk het onderzoek hier.

Bend Bauty results
error: Content is protected !!