Les Huit

HOLISTIC THERAPEUTICALS

les huitLes Huit gaat veel verder dan enkel het lekker ruiken.

Onze neus staat in directe verbinding met onze hersenen: via de reukzenuw kunnen we herinneringen en emoties die opgeslagen liggen in het limbisch systeem gaan beïnvloeden. De ideale manier om je lichaam en geest te prikkelen is dus via natuurlijke geuren.

Hoe je je voelt, hoe je lichaam functioneert, wat je doet en laat, elke dag: alles gaat samen.
Voel, geniet en ervaar wat Les Huit voor jou kan betekenen ♡.


ELKE GEUR HEEFT ZIJN EIGEN HELENDE EIGENSCHAPPEN
DIE JE HELPEN OM TERUG IN BALANS TE KOMEN.

les huit

TO BE – brengt vertrouwen, innerlijke draagkracht, geborgenheid en veiligheid.
TO FEEL – brengt koestering, genot en verbinding.
TO MOVE – brengt bevrijding, lichtheid, transformatie en daadkracht.
TO LOVE – brengt zachtheid, mededogen, vreugde en zelfliefde.
TO EXPRESS – brengt communicatie, integriteit, uiting en creativiteit.
TO SEE – brengt inzicht, ruimte, innerlijke wijsheid en rust in het hoofd.
TO CONNECT – brengt absolute helderheid, innerlijke stilte en een hoger bewustzijn.
TO HEAL – brengt onbegrensde liefde en connectie op zielsniveau.


ACHT MAAL AROMATHERAPIE

les huitDe naam Les Huit werd niet toevallig gekozen. Het cijfer acht resoneert met innerlijke kracht en symboliseert oneindigheid. Deze symboliek en de oneindige liefde en energie werden samengebracht in 8 flesjes (8 geuren = 8 krachten).

Met onze room- en auraspray geef je jouw ruimte extra dimensie.

Onze roll-ons zijn verdund in sesamolie, zodat je ze direct op de huid kan gebruiken.
Ze zijn ideaal om overal mee naartoe te nemen.

Onze pure synergieën kunnen verdund worden als massageolie, bodycrème of badolie. Of je kan ze samen in een diffuser gebruiken om jouw ruimte te vullen met liefdevolle energie.

Les Huit kan je via verschillende toepassingen helpen om meer rust te ervaren, je innerlijke kracht te vinden of in het nu-moment te komen. Op elk moment van de dag, thuis of op verplaatsing.

Room- en auraspray: Geef jouw ruimte een extra dimensie door het gebruik van onze aura- roomsprays. Het is een makkelijke manier om je te omgeven met de energie van de synergie van jouw keuze. Spray een paar keer in jouw ruimte, sluit je ogen en voel het moment.
Ook heerlijk op je kussensloop voor een heerlijke nachtrust.

Roll-on: Onze roll-ons zijn verdund in sesamolie, zodat je ze direct op de huid kan gebruiken.
Ze zijn ideaal om overal mee naartoe te nemen.
Ook kinderen vinden het zeer fijn om de roll-ons te gebruiken, ze kunnen het makkelijk zelf naar eigen behoefte gaan aanbrengen.
Rol regelmatig aan de binnenkant van de polsen. Wrijf de polsen op elkaar en ervaar het aroma.
Rollen kan ook achter het oor, in de elleboogholtes, hals, nek en op de voetzolen.

Pure synergie: Kan verdund gebruikt worden als massageolie, bodycrème of badolie.

les huit
Verdun 5 à 10 druppels in 10 ml plantaardige olie (To Blend) of neutrale crème.
Ook heerlijk om een paar druppels pure synergie in onze Les Huit diffuser te gebruiken om jouw ruimte te vullen met een liefdevolle energie.

To BEbrengt vertrouwen, innerlijke draagkracht, geborgenheid & veiligheid

“I am safe and confident.” TO BE is één van de acht geuren uit onze luxueuze lijn van 100% plantaardige producten. Deze geur zorgt voor meer ‘aarding’ en versterkt het gevoel van ‘rust en evenwicht’. 

Wat is aarden of gronden? Aarden of gronden betekent dat je je bewust wordt van je lichaam en aanvoelt waar je grenzen liggen. Het geeft je de kans volledig in het hier en nu aanwezig te zijn.

Met TO BE brengen we zowel aardse als zoete noten samen. Atlasceder zorgt voor een hogere concentratie, sandelhout helpt je om naar binnen te keren, kaneelbast zorgt voor evenwicht in emoties en zwarte peper brengt positieve energie. 

De kracht van kristallen

Deze elegante geur werd verrijkt met de kracht van rookkwarts, obsidiaan, zwarte toermalijn, vuuragaat en bergkristal en is in verschillende toepassingen beschikbaar. Samen met onze diffuser kan je de essentiële olie op een milde manier verstuiven, of je kan kiezen voor een sterkere aanwezigheid door gebruik van onze roomspray. Wil je graag de hele dag genieten van deze geur, ook op verplaatsing? Dan kan je kiezen voor de roll-on in handig meeneemformaat. 

brengt zachtheid, mededogen, vreugde en zelfliefde

Essentiële Olie: De essentiële oliën van Les Huit hebben verschillende therapeutische eigenschappen. Ze stimuleren, verkwikken of kalmeren. TO LOVE creëert een kracht van zachtheid en kwetsbaarheid en brengt liefde en verbinding met jezelf en de mensen in je omgeving. 

“I am safe and confident.” TO LOVEDe geur van TO LOVE is samengesteld uit roos, geraniumroos en scharlei: zoet en bloemig, harmoniserend en ontspannend. 

Rozenkwarts, kunziet en roze aurakwarts dragen bij aan de helende werking van de synergie. Wist je dat in ieder flesje een bergkristalletje zit om de energetische trilling van het product hoog te houden? 

Meng TO LOVE essential oil met TO BLEND voor een liefdevolle massage-olie of geef ‘A box of Love’ cadeau aan iemand die je liefhebt. Voel, geniet en ervaar wat Les Huit voor jou en je omgeving kan betekenen. 

les huitDoor het hoge tempo waarop we leven zijn we massaal op zoek naar manieren om tot onszelf te komen. Meditatie en yoga kunnen hierbij helpen maar ook kristallen kunnen een absolute meerwaarde bieden.

Net als het menselijk lichaam bestaan kristallen uit mineralen. Ze hebben elk een aparte trillingsfrequentie die de energie van ons lichaam beïnvloedt. Zo kunnen ze helpen om een emotie te shiften, om balans te vinden of om te gronden.

Kristallen ontstaan in het middelpunt van de aarde, onder invloed van extreme druk en hitte. Gedurende dit proces absorberen ze de energie van alles wat hen omringt. Om die reden kunnen ze achteraf, naast absorberen, ook trillingen doorgeven of transformeren.

Er zijn ontzettend veel edelstenen, elk met zijn eigen karakter en kracht.

Zwarte toermalijn brengt vertrouwen, innerlijke draagkracht, geborgenheid & veiligheid.
Botswana agaat brengt koestering, genot en verbinding.
Citrien brengt bevrijding, lichtheid, transformatie en daadkracht.
Kunziet brengt zachtheid, mededogen, vreugde en zelfliefde.

Aquamarijn brengt communicatie, integriteit, uiting en creativiteit.
Kyaniet brengt inzicht, ruimte, innerlijke wijsheid en rust in het hoofd.
Bergkristal brengt absolute helderheid, innerlijke stilte en een hoger bewustzijn.
Golden healer brengt onbegrensde liefde en connectie op zielsniveau.

Wil je graag meer info over onze kristallen? Klik hier.

Of wil je meer lezen over de unieke combinatie van essentiële oliën en kristallen bij Les Huit? Klik hier.

Zoals we ons lichaam voeden met een gezonde levensstijl, zo kunnen we ons energetisch veld voeden met de bijzondere kracht van kristallen.

les huit Net zoals alles om onsheen energie en trilling is, hebben ook kristallen een hoge energetische vibratie. Deze trillingen beïnvloeden elkaar. We voelen het in ons hele zijn. Zowel fysiek, emotioneel en mentaal.

De kracht van essentiële oliën en kristallen brengen we samen in één flesje. Iedere geur is liefdevol samengesteld en ingevoeld geweest en de synergieën zijn opgeladen in een bodem zorgvuldig uitgekozen kristallen. Ze dragen bij aan de helende werking van de synergie. In ieder flesje zit een bergkristalletje om de energetische trilling van het product hoog te houden.

Alle producten worden lokaal en met zorg en liefde ontwikkeld. We zijn daarom ook erg trots op ons eco-label.


VEEL KRACHT EN EEN BERGKRISTALLETJE IN ÉÉN FLESJE

De kracht van essentiële oliën en kristallen werden samen in één flesje gebracht.
Iedere geur is liefdevol samengesteld en ingevoeld geweest. De synergieën zijn opgeladen in een bodem met kristallen die zorgvuldig werden uitgekozen. Ze dragen bij aan de helende werking van de synergie.
In ieder flesje zit een bergkristalletje om de energetische trilling van het product hoog te houden.

Alle producten worden lokaal en met zorg en liefde ontwikkeld.

les huit
"Mijn missie is om je terug te laten connecteren met jezelf en met de natuur. Je kan erop vertrouwen dat de kracht van de natuur en jouw innerlijke wijsheid je altijd brengen wat je nodig hebt. De passie voor natuurlijke geuren, kristallen, het energetische, schoonheid en harmonie ligt aan de basis van Les Huit. Door de kracht van samenwerken met verschillende mensen zag Les Huit het levenslicht. Dankbaar om mooie energieën de wereld in te sturen en te delen, hoop ik ook jouw leven te verrijken."
Kelly Himbrecht
Kelly Himbrecht
Designer
error: Content is protected !!