logo absolution

Absolution biedt een compact scala van producten aan.
Ingenieuze eenvoud, biologisch ECOCERT gecertificeerd en vooral ook persoonlijk.
Af te stemmen op de specifieke behoeften van jouw huid.
Elke dag weer, voor zowel mannen als vrouwen.

ZO PUUR ALS DE NATUUR ZELF

Noem het een revolutie. Een verademing. Een nieuwe benadering van schoonheid.
Eén ding is zeker: het Franse beautymerk Absolution is verrassend anders.
Zowel qua uiterlijk als inhoud. Minimalistisch. Individueel. Biologisch.
Zo puur als de natuur zelf.

Huidverzorging in de meest pure zin van het woord. Effectief uiteraard, en tegelijk een genot om te gebruiken. En vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoefte van je huid.

Producten met een ziel. Samengesteld uit alleen de beste ingrediënten – direct uit de natuur of biologisch geteeld.

Het eerste wat opvalt aan Absolution is de minimalistische, organische vormgeving. Kunstzinnige dessins en verrassende vormen. Ingenieus in z’n eenvoud. Discreet en tegelijk chic. Anders dan welk ander merk dan ook. Dat geldt ook voor de inhoud. Een compact, overzichtelijk assortiment met producten die zijn aan te passen op de dagelijkse behoeften en stemmingen van de huid door het Mix & Match systeem – voor hem en haar, voor elke leeftijd. Met als alles overtreffend doel: de schoonheid en gezondheid van de huid behouden.

 

absolution

BIOLOGISCH IS ECHT BETER

Het is geen fabeltje, geen marketingtruc: biologische producten zijn werkelijk beter voor de huid. Waarom? Omdat de huid natuurlijke ingrediënten makkelijker herkent, opneemt en verwerkt dan chemische bestanddelen. En: waar biologische ingrediënten de natuurlijke functies van de huid ondersteunen en versterken, kunnen kunstmatige bestanddelen deze juist verstoren.

Biologische ingrediënten worden geteeld zonder giftige pesticiden en chemische meststoffen. De producten van Absolution zijn bovendien vrij van siliconen, minerale oliën, GGO, sulfaten, hormoonverstorende stoffen, parabenen, PEG, ftalaten, synthetische kleurstoffen en parfum. Gecertificeerd door Ecocert Greenlife, het keurmerk voor natuurlijke en biologische producten.

LOGOS VIOLET ECOCERT

ELKE HUID IS UNIEK

Absolution skincare biedt een nieuwe dimensie van schoonheid.

Jouw huid is uniek: zij weerspiegelt je emoties, je omgeving, je intimiteit.
Net als jij, veranderen haar behoeften elke dag. Door te luisteren naar je huid en te voorzien in wat zij vraagt, houdt je haar in conditie en help je haar balans en schoonheid te herstellen.

Dit is waarom Absolution is ontwikkeld. Biologisch gecertificeerd , anti-aging en uniseks. Een huidverzorgingslijn op maat: makkelijk af te stemmen op de stemmingen en de behoeften van jouw huid.

Absolution is vervaardigd van gecertificeerde biologische en wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen, die essentieel zijn voor de jeugdigheid en de balans van jouw huid. Het combineert zintuiglijke texturen en geuren, eenvoudig in gebruik en natuurlijk zeer effectieve ingrediënten.

Alle producten zijn biologisch gecertificeerd, het is niet zomaar een huidverzorgingslijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten. Minstens 60% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Daarnaast is 99% van deze plantaardige ingrediënten biologisch, waarbij 10% hiervan gecertificeerd biologisch vervaardigd is.

En…er is meer! Zelfs de verpakkingen zijn duurzaam, ze worden gerecycled en bedrukt met plantaardige inkten.

 

Het eerste dat opvalt aan Absolution is de minimalistische, organische vormgeving.
Louter zwart-wit, kunstzinnige dessins, verrassende
vormen.
Ingenieus in z’n eenvoud. Discreet en tegelijk chic.

error: Content is protected !!