LEARN TO RELAX.
YOUR BODY IS PRECIOUS AS IT HOUSES YOUR MIND AND SPIRIT.
INNER PEACE BEGINS WITH A RELAXED BODY. 
- Norman Vincent Peale -

MASSAGES

Niets heerlijker dan diep te ontspannen door een massage en hiermee je fysieke en mentale gezondheid te bevorderen. Een volledige ontspanningsmassage ontspant spieren, maakt pezen, gewrichten en de spieren soepeler, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam ondersteund en versterkt. Spanning- gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-nek en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door een massage verlicht worden. Een ontspanningsmassage kan ook onderdeel zijn van een bezinningsproces, waarbij je bewust wordt van wat er in je lichaam en geest omgaat.

De lichaamsmassages Re-Start en Re-Lax omvatten rug, schouders, nek, armen, benen, hals en decolleté.

Toe aan een kickstart? Kies dan dit geweldige Re-Start body programma. Gedurende deze behandeling maken we verschillende fases door, zoals: borsteltechniek, lymfe activatie, voetreflex, heerlijke body reiniging en natuurlijk een energie gevende massage.
Wanneer je deze stappen hebt doorlopen voel je je weer als herboren!

Wanneer je toe bent aan een weldaad op het gebied van ontstressen en ontspannen, is dit de juiste behandeling voor jou. Deze relaxatiemassage staat helemaal in het teken van zorg en rust. 

Onze huidcellen zijn voortdurend in beweging: ze vermenigvuldigen zich, ze sterven af en ze vernieuwen zichzelf. Met een borstelmassage wordt dit natuurlijke proces versneld doordat de celvernieuwing en de doorbloeding van de bovenste huidlagen wordt gestimuleerd.
Na de rugmassage met een milde peeling volgt het ‘zeepritueel’ en de rugpakking met witte klei om toxines en onzuiverheden te verwijderen.
Tijdens de de inwerktijd van deze pakking kan je genieten van een gelaatsverzorging op maat van jouw huidtype.

Wat is droog borstelen?
Droog borstelen stimuleert de bloedsomloop, ontgift het lichaam door lymfedrainage te stimuleren, exfolieert en helpt cellulitis aan te pakken en de huid te verstevigen.

Deze speciale lichaamsborstel is gemaakt met natuurlijke haren en koperen vezels. De moleculaire structuur van de koperen vezels helpt om op natuurlijke wijze anionen (negatieve ionen) te creeren. Deze brengen de positieve ionen, waaraan ons lichaam de hele dag bloot staat, in evenwicht.
Negatieve ionen versnellen de levering van zuurstof aan cellen en weefsels. Dit helpt te verklaren waarom een lange wandeling langs de zee gezondheidsvoordelen heeft.
De zeelucht is rijk aan negatieve ionen, die ons humeur, energieniveau, de kwaliteit van onze slaap, concentratie en zuurstofopname verbeteren.
Negatieve ionen kunnen ook onze weerstand tegen stress versterken.

Welke massageolie wordt er gebruikt?
Ik masseer met 100 natuurlijke massageolie voor het lichaam.
Wilde rozenolie is een krachtige, herstellende olie, rijk aan omega 3, 6, 7 en 9 en antioxidanten die het verschijnen van fijne lijntjes verminderen en zonschade en littekens verzachten en herstellen.
Katoenzaadolie is rijk aan linolzuur. Dit vetzuur neemt deel aan de reconstructie van epidermale lipiden en is betrokken bij de vloeibaarheid van het membraan. Het beperkt het vochtverlies van de huid, terwijl het wordt verzacht en gevoed. Haver is rijk aan omega 3 en 6, voornamelijk samengesteld uit linoleenzuur, dat helpt de barrièrefunctie van de huid te behouden en tegelijkertijd de doorgang van voedingsstoffen naar de huid te waarborgen. De huid wordt gevoed en gehydrateerd.

Alle bedragen zijn incl. BTW
Bij Idyllies kan je contant betalen, met Payconiq of Bancontact.

error: Content is protected !!