REVITALISEER JE GEEST, LICHAAM EN ZIEL OP EEN REIS NAAR EEN MOOIE & GEZONDE HUID!

Het natuurlijke ecosysteem van je huid wordt in optimale conditie gebracht met
Eco & bio- gecertificeerde cosmetica
Boordevol gecertificeerd biologisch & wilde planten- en bloemen extracten, het is
een investering in je huid en je mentaal welzijn meer dan waard!

 

DOEL: 
Het verbeteren, herstellen en behouden van de huidfuncties.

DIRECT ZICHTBARE RESULTATEN:
Verbetering in kleur, structuur, stevigheid, doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen.

DIRECT VOELBARE RESULTATEN:
Ontspanning, stress verlagend en unieke feel good beleving.


ONTSPAN EN GENIET VAN JOUW IDYLLIES MOMENT !

Voorgaand de verzorging bespreek ik de conditie van je huid a.d.h.v. een intake en verneem ik graag wat je wensen en verwachtingen zijn. Hierdoor kan iedere verzorging op maat van je wensen en de noden van je huid aangepast worden. 

De behandelingen bevatten een massage van decolleté, gezicht en hoofdhuid.
Indien gewenst wordt er tijdens het gelaatsmasker een hand- arm of voetmassage aangeboden.

Direct na de behandeling zijn de effecten zichtbaar. Je huid is gladder, stralender en voelt voller aan. Fijne lijntjes worden gladgestreken en je teint ziet er egaler uit!
 

Heeft je gelaat snel een frisse boost nodig?
Deze gelaatsyoga werkt op het bindweefsel van je huid: plooitjes worden gladgestreken en de doorbloeding wordt gestimuleert wat resulteert in een mooie glow en frisse uitstraling.

Deze behandeling omvat een welkomstmassage – korte gelaatsreiniging – gymnastiek voor de huid massage (3×7 min) met Serum Protection Vitale (corrigeert 1ste tekenen van huidveroudering) of Serum Hydra Lissant (intense hydratatie voor de rijpe huid) of Serum Resurfacant Jeunesse (herstelt de oorspronkelijke uitstraling van je huid).

Deze behandeling levert zowel onmiddellijke als langdurige resultaten op. Het combineert exclusieve mengsels van biologische planten, wilde bloemen, mineralen en natuurlijke vitamines met een pro-aging en ontgiftende techniek.

Deze behandeling omvat: intake welkomstritueel – reiniging diepte reiniging met milde peeling toner – masker – hand, hoofd of voetmassage – dagcrème met gelaatsmassage.

Combineer deze behandeling met onze minerale make-up!
Cosmeceuticals egaliseren oneffenheden, herstellen de uitstraling van je huid, corrigeren de 1ste tekenen van huidveroudering en bieden een intense hydratatie voor de rijpere huid.

Deze behandeling omvat een korte intake, gelaatsreiniging, peeling, masker, serum, dagcrème en huidverzorgende minerale make-up.

Je zal versteld staan van het naturelle resultaat dat je persoonlijke schoonheid accentueert en bovendien lang behoudt!

Een heerlijke zintuigelijke behandeling waarin beleving en huidverbetering samenkomen. De pure geur van de natuur, de verfijnde texturen, de krachtige producten & bijzondere behandeltechnieken zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Deze behandeling omvat een intake welkomstritueel – reiniging diepte reiniging met milde peeling toner – thermisch masker (calcium en magnesiumsulfaat) om de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen te stimuleren – hand, hoofd of voetmassage – dagcrème  met booster en gelaatsmassage.

Een unieke huidverbeterende behandeling, gericht op het trainen van de gezichtsspieren, waarbij de focus ligt op het verstrakken en verstevigen van de huid. De liftende massage techniek werkt als een natuurlijk “botox” effect dat vermoeide gelaatstrekken verstevigt en scherpe lijntjes helpt vervagen.

Deze behandeling omvat: Huidanalyse – welkomstritueel – pré-reiniging – oppervlakte reiniging – diepte reiniging – light sérum – gymnastiek voor de huid massage (3×7 min) met Le booster lift en Addiction oil afgerond met rozenkwarts – masker met Le soin repulpant – hoofduid / nek massage –  dagcrème met Le booster lift en La crème du temps.

Deze gelaatsbehandeling omvat een reinigingsmassage, dieptereiniging, masker, oog- en dagcrème + keuze uit een massage van de handen, voeten, décolleté, nek of schouders.

Aangepaste gelaatsverzorging voor mannen. De focus ligt op de specifieke mannenhuid. Heerlijke kruidige geuren, subtiel, fris en aangename texturen.
Meer info over de producten van HUMAN


"Omdat elke huid uniek is en omdat iedereen de allerbeste verzorging verdient,
volg ik regelmatig een uitgebreid trainingsprogramma waarin verschillende behandelprotocollen aan bod komen".

error: Content is protected !!