LISTEN TO YOUR SKIN...

De huid is een zeer complex orgaan – een ecosysteem dat zich constant aanpast aan externe omstandigheden (zon, wind, vervuiling, kou enzovoort), maar ook aan onze innerlijke toestand (door erfelijkheid, dieet, roken, stemming, slaap, gezondheid, stress, hormonen enzovoort).

 

Je huid is uniek en weerspiegelt je emoties, je omgeving, je intimiteit.
Net als jezelf, veranderen haar behoeften elke dag.
Door te luisteren naar je huid en te voorzien in wat zij vraagt, houdt je haar in conditie en help je haar balans en schoonheid te herstellen.
Het Absolution assortiment is ontworpen om het natuurlijke ecosysteem van de huid te herstellen, te onderhouden en te beschermen, en helpt zo om de huid in optimale conditie te houden. Onze formules werken om de gestreste huid weer in balans te brengen en bieden de meest effectieve voedingsstoffen en antioxidanten om de effecten van de tijd te vertragen. Ze hebben een biologische affiniteit met de huid en geven resultaat vanaf de allereerste toepassingen.GENIET VAN JOUW IDYLLIES MOMENT, MET FOCUS OP HUIDVERBETERING !

Korte oppepper voor een instant Glow met de producten van Absolution. 
Huidanalyse – epilatie wenkbrauwen / bovenlip – reiniging – dieptereiniging – dag / nachtverzorging / serum incl. booster – oogverzorging.

Klaar om je zintuigen te prikkelen, klaar voor je mooiste glow ooit?
Kom uit je hoofd, zak in je lichaam.
Puur, organisch en liefdevol.

Gebaseerd op de principes van mindfulness, wordt bij de behandeling gebruik gemaakt van exclusieve extracten van biologische planten, wilde bloemen, mineralen en natuurlijke vitamines met pro-aging en ontgiftende technieken om het zenuwstelsel te kalmeren. Hierbij ligt de nadruk op het stimuleren van 3 zintuigen: geur, geluid en voelen. 
Na slechts één sessie kalmeert de behandeling je geest, terwijl de huid er helderder, steviger en zichtbaar verjongd uitziet. Pure zelfliefde!

De aangepaste gelaatsverzorging wordt vervolgt door gezichtsreflexologie.
Deze ontspanningstechniek biedt positieve effecten op het hele lichaam.

Het is gebaseerd op het uitgangspunt dat alle delen van het lichaam op het gezicht worden weergegeven.
Door specifieke punten te stimuleren, “bereikt” en verlicht het het hele lichaam.
Met gezichtsreflexologie kan het volgende worden waargenomen:

 • Gezichtscontouren worden opnieuw gedefinieerd.
 • Lijntjes en rimpels worden verminderd.
 • Een mooie glow op je huid.
 • Wallen en donkere kringen worden minder zichtbaar.
 • De gezichtsspieren worden strakker.
 • De hydratatie van de huid is verbeterd.

Na een aangepaste gelaatsverzorging wordt een exclusieve massage techniek toegepast, waarbij wij naast de spieren van hals, decolleté, nek, gezicht en hoofd ook de binnenkant van de wangen en de kauwspieren los masseren.
Deze “buccal massage” is momenteel erg gewild vanwege de direct zichtbare en langdurige effectiviteit ten aanzien van huid- en contourverbetering.
Het is een total work-out voor je gezicht.

Naast huidverbering, geeft dit ook een super anti-stress werking (vermindering spierspanning).


IK WERK ELKE GELAATSVERZORGING AF MET DE DEUGDDOENDE CRYO SPOONS

De voordelen van Cryo Spoons:

Afgeleid van cryotherapie, d.w.z. koudetherapie. 
Uitzonderlijke schoonheidstools voor het gezicht, ze verbeteren de huidtextuur, stimuleren de collageenproductie en meer:

 • Verkleint de poriën
 • Vermindert wallen: het gebied rond de ogen zeer snel (ontlast, ontzwellen, verzacht en vermindert fijne lijntjes en rimpels).
 • Verbetert de bloedcirculatie
 • Vermindert ontstekingen en kalmeert de huid (acne, roodheid)
 • Stimuleert de collageenproductie en vermindert rimpels
 • Lift en verstevigt de huid
 • Bevordert lymfedrainage en de afvoer van gifstoffen om de teint te laten stralen

Gekoeld in de koelkast of ondergedompeld in een kom met ijsblokjes, slaan de cryolepels een maximum aan koude op om vervolgens een maximale diffusie in contact met de huid tijdens de behandeling te garanderen. De lokale toepassing van koude zal een direct effect hebben op de temperatuur van de huid en zo vasoconstrictie bevorderen. De bloedsomloop wordt gereguleerd en roodheid verdwijnt. Kou heeft ook een drainerend, decongestivum en verstevigend effect voor een onmiddellijk verstrakkend effect op de opperhuid.

error: Content is protected !!