REVITALISEER JE GEEST, LICHAAM EN ZIEL NAAR EEN MOOIE & GEZONDE HUID!

Het natuurlijke ecosysteem van je huid wordt in optimale conditie gebracht met
Eco & bio- gecertificeerde cosmetica,
boordevol wilde planten- en bloemen extracten.

Om te voldoen aan de specifieke noden van je huid, werk ik met het
MIX & MATCH systeem van Absolution.

 

 

DOEL: 
Het verbeteren, herstellen en behouden van alle huidfuncties.

DIRECT ZICHTBARE RESULTATEN:
Verbetering in kleur, structuur, stevigheid, doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen.

DIRECT VOELBARE RESULTATEN:
Ontspanning, stress verlagend en unieke feel good beleving.


GENIET VAN JOUW IDYLLIES MOMENT, MET FOCUS OP HUIDVERBETERING !

Voorgaand de verzorging bespreek ik de conditie van je huid en verneem ik graag wat je wensen en verwachtingen zijn. Hierdoor kan iedere verzorging op maat van jouw wensen en noden van je huid aangepast worden. 

Bij elke behandeling geniet je van een massage van de decolleté, het gezicht en de hoofdhuid. Indien gewenst wordt er tijdens het gelaatsmasker een hand- arm of voetmassage aangeboden. 

Onze behandelingen werken in op de diepere huidlagen, waardoor de effecten  onmiddellijk zichtbaar zijn. Je huid is glad, straalt en voelt zacht, comfortabel en fris aan. Fijne lijntjes zijn gladgestreken en je teint ziet er gehydrateerd en egaal uit!
 

Deze behandeling levert zowel onmiddellijke als langdurige resultaten op. Het combineert exclusieve mengsels van biologische planten, wilde bloemen, mineralen en natuurlijke vitamines met een pro-aging en ontgiftende techniek. 

Deze behandeling omvat: intake welkomstritueel – reiniging diepte reiniging met milde peeling toner – masker – hand, hoofd of voetmassage – dagcrème met gelaatsmassage.
NU OOK TE BOEKEN IN EEN KUURBEHANDELING !

Een heerlijke zintuigelijke behandeling waarin beleving en huidverbetering samenkomen. De pure geur van de natuur, de verfijnde texturen, de krachtige producten & bijzondere behandeltechnieken zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Deze behandeling omvat: intake welkomstritueel – reiniging diepte reiniging met milde peeling toner – gelaatsmassage (20 min)thermisch masker (15 min) met calcium en magnesiumsulfaat om de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen te stimuleren – hand -arm, hoofd of voetmassage – dagcrème met booster en oogverzorging.

Een unieke huidverbeterende behandeling, gericht op het trainen van de gezichtsspieren, waarbij de focus ligt op het verstrakken en verstevigen van de huid. De liftende massage techniek werkt als een natuurlijk “botox” effect dat vermoeide gelaatstrekken verstevigt en scherpe lijntjes helpt vervagen.

Deze behandeling omvat: Huidanalyse – welkomstritueel – pré-reiniging – oppervlakte reiniging – diepte reiniging – light sérum – gymnastiek voor de huid massage (3×7 min) met Le booster lift en Addiction oil afgerond met rozenkwarts – masker met Le soin repulpant – hoofduid / nek massage –  dagcrème met Le booster lift en La crème du temps.

Face Sculpting is een nieuwe exclusieve massage techniek, waarbij wij naast de spieren van hals, decolleté, nek, gezicht en hoofd ook de binnenkant van de wangen en de kauwspieren los masseren. Deze “buccal massage” is momenteel erg gewild vanwege de direct zichtbare en langdurige effectiviteit ten aanzien van huid- en contourverbetering. Het is een total work-out voor je gezicht. Naast huidverbering, geeft dit ook een super anti-stress werking (vermindering spierspanning).

Deze behandeling omvat: Huidanalyse – pré-reiniging – oppervlakte reiniging – diepte reiniging – light sérum – gymnastiek voor de huid massage (3×7 min) met Le booster lift en Addiction oil afgerond met rozenkwarts – masker met Le soin repulpant – hoofduid / nek massage –  dagcrème met Le booster lift en La crème du temps. Afgerond met de massage buccal.

Deze behandeling kan je ook boeken in een massagebehandeling, zonder de voorafgaande gelaatsverzorging.


"ELKE HUID IS UNIEK!
DAAROM VOLG IK REGELMATIG EEN UITGEBREID TRAININGSPROGRAMMA WAARIN VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN AAN BOD KOMEN".

error: Content is protected !!