AANGENAAM KENNIS MAKEN!

trouw zw wit 2Achter Idyllies schuilt Lies, getrouwd met Tim en mama van 3 geweldige mini’s 🙂

Idyllies is een creatief platform, maar ook een oase van rust voor allerlei essentiële gelaats- en lichaamsbehandelingen.

Oorspronkelijk bood ik kunstwerkjes aan, zoals illustraties voor allerlei gelegenheidsdrukwerk,.. Wat ik als creatieve ziel nog steeds graag doe.
Naast mijn ondernemend en creatief talent, ben ik nogal perfectionistisch ingesteld.
Ik vond het daarom zeer frustrerend dat ik te maken had met een onrustige huid + overgevoeligheden. Hierdoor begon ik aan een lange speurtocht naar “het beste verzorgingsproduct” voor mijn huid.
Destijds heb ik met veel verschillende cosmetica geëxperimenteerd en hier veel uit geleerd.
Misschien herken je het wel, die eeuwige zoektocht naar dat juiste rescue middel…  Laat staan dat je zo wanhopig bent om ze allemaal tegelijkertijd te gebruiken 😖 
Dit is nu net één van de vele boosdoeners voor een onevenwichtige huid!
Het is dus nooit goed om teveel verschillende, -onjuiste- cosmetica te gebruiken.

Er zijn veel spaarcenten verlopen naar de cosmetica-industrie en door het overaanbod zag ik ‘door het bos de bomen niet meer’. 
Met het uiteindelijke besef dat alles wat je op je huid aanbrengt ook daadwerkelijk wordt opgenomen in je lichaam, vond ik dat het tijd werd om alles eens grondig ‘onder de loep te nemen’, want je huid is immers je grootste orgaan!

Ik leerde schoonheidsproducten te zien als dingen die je huid ‘eet’.
En dat heeft mijn keuze in cosmetica drastisch veranderd. 🙌

Omdat ik hou van puur natuur, maar ook omdat ik alle dieren graag zie, (ook al heb ik de één al liever in mijn buurt dan de ander.. en al helemaal niet in mijn huidverzorgingsproducten!), leerde ik biologische en vegan cosmetica kennen.

Hoe mooier ik mijn huid zag worden, hoe meer zelfvertrouwen ik kreeg.
Ik besloot mij om te scholen van Bachelor in Plastische kunsten naar schoonheidsspecialiste. Het verlangen naar een eigen praktijk en het werken in een ontspannen sfeer groeide snel… en dat werd werkelijkheid! 😍

Intussen is Idyllies een feit en iedereen (kind, volwassen en ouder publiek) is welkom voor een anti-stress of happy verwen-momentje!
Ik vind het leuk om mijn kennis te kunnen delen en het meest van al vind ik het heerlijk om iedereen te zien/laten stralen! Ik ben er in geslaagd om mijn huid terug in balans te krijgen en het is mijn uitdaging om dit met al mijn expertise ook voor jou te doen! 💚

Ik help je graag aan kwalitatieve, diervriendelijke en natuurlijke verzorgingsproducten die aansluiten bij jouw wensen. Ontdek hier de professionele bio-cosmetica waarmee ik werk.
Ze bieden de perfecte balans tussen natuur en wetenschap. Goed voor jou en voor onze planeet!

Zie ik je snel?
Lies  

error: Content is protected !!