Achter Idyllies schuilt Lies, getrouwd met Tim en mama van 3 geweldige mini’s.
Idyllies is een oase van rust voor allerlei essentiële gelaats- en lichaamsbehandelingen met respect voor het eco-systeem van de huid.

Naast mijn creatief en ondernemend talent, ben ik nogal perfectionistisch ingesteld. Kwaliteit stel ik steeds boven kwantiteit, je hoeft dus niet op je horloge te kijken 😉 Mijn doel is om je even te laten onthaasten en je huid de boost te geven die het nodig heeft, waardoor je innerlijk en uiterlijk zal stralen.

Een mooie en gezonde huid verkrijg je vnl. door innerlijke rust, voldoende slaap, gezonde voeding, voldoende hydratatie, regelmatig bewegen (liefst in ‘gezonde’ buitenlucht). Kortom, waar we naar willen / trachten te streven… We doen ons best en dan ook het liefst in combinatie met eerlijke cosmetica dat lief voor je is!

Misschien ben je op zoek naar het juiste rescue middel voor je huid, hopelijk ben je niet te wanhopig waardoor je te veel producten gebruikt, want dit is nu net één van de vele boosdoeners die je een onevenwichtige huid bezorgen.
Het is dus nooit goed om teveel verschillende, –onjuiste– cosmetica te gebruiken.
Waarom dit zo is, vertel ik je graag als je eens langs komt 😉

Met het besef dat alles wat je op je huid aanbrengt ook daadwerkelijk wordt opgenomen in je lichaam, vond ik dat het tijd werd om alles eens grondig ‘onder de loep te nemen’, want je huid is immers je grootste orgaan!

Ik leerde schoonheidsproducten te zien als dingen die je huid ‘eet’.
En dat heeft mijn keuze in cosmetica drastisch veranderd. 🙌

Omdat ik hou van puur natuur, maar ook omdat ik alle dieren graag zie, (al heb ik de ene liever in mijn buurt dan de ander), leerde ik biologische en vegan cosmetica kennen.

In 2020 besloot ik mij om te scholen van Bachelor in Plastische kunsten naar Schoonheidsspecialiste.
Het verlangen naar een eigen praktijk en het werken in een ontspannen sfeer groeide snel… en dat werd werkelijkheid. 🙌😍

Graag deel ik mijn passie, expertise en toewijding, op weg naar de perfecte balans voor een mooie huid met eerlijke cosmetica die gezond is voor voor jou en voor onze planeet.💚

Graag tot binnenkort!
Lies  

error: Content is protected !!