AANGENAAM KENNIS MAKEN !

foto LiesAchter Idyllies schuilt Lies, getrouwd met Tim en mama van 3 geweldige mini’s.

Idyllies is een oase van rust voor allerlei essentiële gelaats- en lichaamsbehandelingen met respect voor het eco-systeem van de huid.

Naast mijn creatief en ondernemend talent, ben ik nogal perfectionistisch ingesteld. Kwaliteit stel ik steeds boven kwantiteit, waardoor je bij Idyllies niet op je horloge hoeft te kijken 😉

Mijn doel is om je even te laten onthaasten en je huid de boost te geven die het nodig heeft, waardoor je innerlijk en uiterlijk zal stralen.

Ik ben ervan overtuigd dat een mooie en gezonde huid te maken heeft met innerlijke rust, voldoende slaap, gezonde en afwisselende voeding, goed gehydrateerd blijven, regelmatig bewegen, gezonde buitenlucht… Kortom, waar we naar willen / trachten te streven… We doen ons best en dit allemaal het liefst in combinatie met eerlijke cosmetica dat lief voor je is!

Destijds heb ik met veel verschillende cosmetica geëxperimenteerd en heb ik er veel uit geleerd. Misschien herken je het wel, die eeuwige zoektocht naar dat juiste rescue middel
Laat staan dat je zo wanhopig bent om ze allemaal tegelijkertijd te gebruiken.
Dit is nu net één van de vele boosdoeners voor een onevenwichtige huid!
Het is dus nooit goed om teveel verschillende, –onjuiste– cosmetica te gebruiken.
Waarom dit zo is, vertel ik je graag als je eens langs komt 😉

Met het besef dat alles wat je op je huid aanbrengt ook daadwerkelijk wordt opgenomen in je lichaam, vond ik dat het tijd werd om alles eens grondig ‘onder de loep te nemen’, want je huid is immers je grootste orgaan!

Ik leerde schoonheidsproducten te zien als dingen die je huid ‘eet’.
En dat heeft mijn keuze in cosmetica drastisch veranderd. 🙌

Omdat ik hou van puur natuur, maar ook omdat ik alle dieren graag zie, (ook al heb ik de één al liever in mijn buurt dan de ander.. maar helemaal niet in mijn huidverzorgingsproducten!), leerde ik biologische en vegan cosmetica kennen.

Hoe mooier ik mijn huid zag worden, hoe meer zelfvertrouwen ik kreeg.
Ik besloot mij om te scholen van Bachelor in Plastische kunsten naar Schoonheidsspecialiste. Het verlangen naar een eigen praktijk en het werken in een ontspannen sfeer groeide snel… en dat werd werkelijkheid! 🙌😍

Intussen is Idyllies een feit en iedereen (kind, volwassen en ouder publiek) is welkom voor een anti-stress of ‘feel good’ verwen-momentje!
Ik vind het leuk om mijn kennis te kunnen delen en het meest van al vind ik het heerlijk om iedereen te laten stralen!

Ik ben erin geslaagd om mijn huid in balans te krijgen en graag wil ik mijn expertise met jou delen 💚

Ontdek hier onze professionele bio-cosmetica.
Wij bieden de perfecte balans tussen natuur en wetenschap.
Goed voor jou en voor onze planeet! 🍀

Zie ik je snel?
Lies  

error: Content is protected !!