profielfoto LiesAchter Idyllies schuilt Lies, getrouwd met Tim en mama van 3 geweldige mini’s 🙂

Idyllies is ontstaan vanuit het verlangen naar innerlijke rust. Voorheen was Idyllies een creatieve uitlating van mijn hobby’s zoals het maken van illustraties voor gelegenheidsdrukwerk en schilderen,… wat uiteindelijk altijd een passie zal blijven.

Ik kampte met een heel onrustige huid en veel overgevoeligheden, waardoor ik met zot veel verschillende cosmetica heb geëxperimenteerd 🤔

(Uiteraard besef ik nu dat het nooit goed is om teveel verschillende, -onjuiste- cosmetica te gebruiken, en al helemaal niet tegelijkertijd, want dit veroorzaakt net een onrustige huid).

Er zijn veel spaarcenten verlopen naar de cosmetica-industrie en door het overaanbod zag ik ‘door het bos de bomen niet meer’. Met het besef dat alles wat je op je huid aanbrengt ook daadwerkelijk wordt opgenomen in je lichaam, vond ik dat het tijd werd om alles eens ‘onder de loep’ te bekijken, want je huid is immers je grootste orgaan!

Ik leerde schoonheidsproducten te zien als dingen die je huid ‘eet’ en dat heeft mijn keuze in cosmetica drastisch veranderd.

Omdat ik hou van puur natuur, maar ook omdat ik alle dieren graag zie, (ook al heb ik de één al liever in mijn buurt dan de ander.. en al helemaal niet in mijn huidverzorgingsproducten!), leerde ik biologische en vegan cosmetica kennen.

Hoe mooier ik mijn huid zag worden, hoe meer zelfvertrouwen ik kreeg.
Ik besloot mij om te scholen van Bachelor in Plastische kunsten naar schoonheidsspecialiste en medische pedicure. Het verlangen naar een eigen praktijk waar in een ontspannen sfeer gewerkt kon worden groeide snel… en dat werd werkelijkheid! 🙌

Intussen is Idyllies een feit en is iedereen (kind, volwassen en ouder publiek) welkom voor een anti-stress of verwen-momentje!
Ik vind het leuk om mijn kennis te kunnen delen en het meest van al vind ik het heerlijk om iedereen te zien/laten stralen! Ik ben er in geslaagd om mijn huid terug in balans te krijgen en het is mijn uitdaging om dit met al mijn expertise ook voor jou te doen! 💚

Heel graag tot snel in mijn spiksplinternieuwe salonnetje!

Liefs, Lies  

error: Content is protected !!