logo absolution

Een merk dat natuur en verzorging combineert met kunst en actualiteit.
Ingenieuze eenvoud en biologisch ECOCERT gecertificeerd.
Absolution biedt een compact scala van producten aan.
Af te stemmen op de specifieke behoeften van jouw huid.
Elke dag weer, voor zowel mannen als vrouwen.

 


Gemaakt in Frankrijk
Door alle producten in Frankrijk te produceren, kunnen we de ecologische voetafdruk van biologische huidverzorgingsproducten minimaliseren. Absolution producenten zetten zich allemaal in voor duurzame ontwikkeling en respect voor het milieu.

 
 
 
 

Organische schoonheid
Onze producten zijn “ECOCERT Green Life” of “Cosmos” gecertificeerd en zijn niet op dieren getest. Vrij van siliconen, minerale oliën, GGO, sulfaten, hormoon verstorende stoffen, parabenen, PEG, Ftalaten, synthetische kleurstoffen en parfum.BIOCOSMETICA OP MAAT

Absolution benadert de huid als een ecosysteem. Daarmee willen ze tegemoet komen aan de wispelturigheid van je huid. Het weer, je kledij, je gemoedstoestand, hormonen, je voeding, stress: het zijn allemaal factoren die inspelen op je huid en deze veranderen. En daarmee veranderen ook haar behoeften. Waarom zouden we dan elke dag dezelfde producten smeren?

absolution, skincare, sterk merk, beauty

Om cosmetica op maat te voorzien, zijn de producten van Absolution gemaakt om te mixen en matchen. Er zijn geen regels, kijk gewoon in de spiegel en luister naar je huid. Het is eenvoudig en effectief: 5 seconden, elke dag, is alles wat je nodig hebt om de conditie van je huid te verbeteren met langdurige resultaten.

Meng een kleine hoeveelheid van de Absolution-crème met een druppel Booster die jouw huidige huidproblemen aanpakt. Mix met elkaar en breng aan op een gereinigde huid. Hierdoor geef je je huid alleen wat ze op dat moment echt nodig heeft. Met deze “instant mixing” kan je de formules aanpassen en versterken, specifiek op de behoeften van je huid.

De plantaardige samenstelling zorgt voor synergie tussen de verschillende producten. Dat betekent dat er door de chemische combinatie extra voordelige effecten ontstaan die er niet zijn als je de producten over elkaar smeert, enkel wanneer je ze mengt.
De ondertitel van het merk is niet voor niks creative apothecaryexperimenteren maar!

Noem het een revolutie. Een verademing. Een nieuwe benadering van schoonheid.
Eén ding is zeker: het Franse beautymerk Absolution is verrassend anders.
Zowel qua uiterlijk als inhoud. Minimalistisch. Individueel. Biologisch.
Zo puur als de natuur zelf.

Huidverzorging in de meest pure zin van het woord. Effectief uiteraard, en tegelijk een genot om te gebruiken. En vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoefte van je huid.

Producten met een ziel. Samengesteld uit alleen de beste ingrediënten – direct uit de natuur of biologisch geteeld.

Het eerste wat opvalt aan Absolution is de minimalistische, organische vormgeving. Kunstzinnige dessins en verrassende vormen. Ingenieus in z’n eenvoud. Discreet en tegelijk chic. Anders dan welk ander merk dan ook. Dat geldt ook voor de inhoud. Een compact, overzichtelijk assortiment met producten die zijn aan te passen op de dagelijkse behoeften en stemmingen van de huid door het Mix & Match systeem – voor hem en haar, voor elke leeftijd. Met als alles overtreffend doel: de schoonheid en gezondheid van de huid behouden.

Het is geen fabeltje, geen marketingtruc: biologische producten zijn werkelijk beter voor de huid. Waarom? Omdat de huid natuurlijke ingrediënten makkelijker herkent, opneemt en verwerkt dan chemische bestanddelen. En: waar biologische ingrediënten de natuurlijke functies van de huid ondersteunen en versterken, kunnen kunstmatige bestanddelen deze juist verstoren.

Biologische ingrediënten worden geteeld zonder giftige pesticiden en chemische meststoffen. De producten van Absolution zijn bovendien vrij van siliconen, minerale oliën, GGO, sulfaten, hormoonverstorende stoffen, parabenen, PEG, ftalaten, synthetische kleurstoffen en parfum. Gecertificeerd door Ecocert Greenlife, het keurmerk voor natuurlijke en biologische producten.

LOGOS VIOLET ECOCERT

Omdat we zoeken naar de juiste balans tussen een gezonde en eco-bewuste leefstijl…
We zijn bezig met ons imago, ons welzijn en bescherming van het milieu en worden daarom aangetrokken door biologisch gecertificeerde producten, zonder daar teveel voor in te hoeven leveren. We willen de beste resultaten behalen op de meest efficiente manier. Absolution, een compact scala van producten, ingenieuze eenvoud, biologisch gecertificeerd en vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoeften en stemmingen van jouw huid. Elke dag weer… voor zowel mannen als vrouwen.

Jouw huid is uniek! Zij weerspiegelt jouw emoties, jouw omgeving, jouw intimiteit.
Net als jezelf veranderen de behoeften van de huid elke dag. Door te luisteren naar je huid en te voorzien in wat zij vraagt, houdt je haar in conditie en help je haar balans en schoonheid te herstellen.

Dit is waarom Absolution werd ontwikkeld. Gecertificeerd biologisch, anti-veroudering en unisex. Een huidverzorgingslijn op maat: makkelijk af te stemmen op de stemmingen en behoeften van jouw huid.

Absolution is vervaardigd van gecertificeerd en biologische en wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen, die essentieel zijn voor de jeugdigheid en de balans van je huid. Het combineert zintuiglijke texturen en geur, eenvoud in gebruik en natuurlijk… zeer effectieve ingredienten.

Minstens 60% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Daarnaast is 99% van deze plantaardige ingrediënten biologisch, waarbij 10% hiervan gecertificeerd biologisch vervaardigd is.
En…er is meer! Zelfs de verpakkingen zijn duurzaam, ze worden gerecycled en bedrukt met plantaardige inkten.

Natuurlijk zijn al onze producten biologisch gecertificeerd… en dat is het minste wat we voor jouw kunnen doen! We willen je het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten.
Minstens 50% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. 

Het zou zonde zijn om producten te vervaardigen zonder geweldige en efficiënte ingrediënten als: wilde plantenextracten, mineralen en natuurlijke vitaminen, die niet kunnen worden gekweekt en daarom dus ook niet biologisch gecertificeerd kunnen worden. Absolution heeft ervoor gekozen om deze efficiënte ingrediënten te integreren in alle formules.

Absolution is een huidverzorgingsmerk uit Frankrijk; ook de toeleveranciers zijn gevestigd in Frankrijk en samen zorgen we voor een duurzame ontwikkeling van de producten. Zelfs onze verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled en / of zijn recycleerbaar en bedrukt met plantaardige inkten. Deze papieren verpakkingen worden op ingenieuze wijze gevouwen waardoor er geen lijm gebruikt hoeft te worden. We werken er (bijna!) elke dag aan om de ecologische weg van de productie te minimaliseren.

absolution
error: Content is protected !!