Naast skincare biedt Absolution ook een aantal make-up producten aan.
De Sweet & Safe make-uplijn van Absolution is mede gemaakt door make-upartiest Christophe Danchaud voor beroemdheden.
Nu kun je make-up dragen en tegelijkertijd je huid verzorgen!

Het bevat producten voor het gezicht, de lippen en de ogen die niet alleen zijn ontworpen om te verfraaien, maar ook om te beschermen!
Deze collectie is perfect voor alle huidtypes en combineert kleur en verzorging in natuurlijke, biologische formules die vrij zijn van controversiële ingrediënten en die professioneel ogende resultaten opleveren.

De formules van Absolution zijn voor 99,9% plantaardig en van biologische afkomst. Dat is niet alleen ecologisch, maar ook goed voor je huid! 

 

absolution, skincare, sterk merk, beauty

Vermeng de foundation van Absolution met je dagcrème voor een mooi egaal resultaat. De plantaardige samenstelling zorgt voor synergie tussen de verschillende producten. Dat betekent dat er door de chemische combinatie extra voordelige effecten ontstaan die er niet zijn als je de producten over elkaar smeert, enkel wanneer je ze mengt. 

De foundation is verkrijgbaar in 2 tinten: light en medium, door haar natuurlijke pigment past het zich aan je huidtint aan.
Gemaakt met natuurlijke ingrediënten, beschermt je huid tegen vervuiling en geeft je teint een onberispelijke uitstraling!

La Crème du Teint

La Crème du Teint

La Crème du Teint

La Crème du Teint is geschikt voor alle huidtypes! Gecertificeerd biologisch, het combineert make-up en huidverzorging in een formule die egaliseert en hydrateert. En dat allemaal dankzij een paar slimme ingrediënten… Ontdek ze in de webshop!

Natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten werken synergetisch samen in La Crème du Teint om de huid te verfraaien, de uitstraling te verbeteren, te hydrateren en te beschermen tegen oxidatieve stress.

La Poudre Christophe Danchaud

La Poudre Christophe Danchaud

La Poudre Christophe Danchaud

Voor een glad en fluweelzacht huideffect, combineer La Crème du Teint met een matterend poeder, zoals La Poudre Christophe Danchaud. Het zal je teint verbeteren en ervoor zorgen dat je make-up de hele dag blijft zitten.

La Poudre is een ultrafijn, los mineraal poeder dat absoluut onzichtbaar is op de huid. Het fixeert make-up en verlicht het gezicht met een zeer natuurlijk ogende finish, vermindert de zichtbaarheid van verwijde poriën en fijne lijntjes en laat de huid zacht en fluweelachtig aanvoelen.

Le Multicorrecteur...

Le Multicorrecteur...

le multi correcteur

Als je een concealer wilt die perfect is voor de oogcontour, zoek dan niet verder dan Le Multicorrecteur van Christophe Danchaud.
Deze multi-actie formule biedt zowel make-up- als huidverzorgingsvoordelen en werkt om de oogcontouren op te helderen en donkere kringen te verminderen.

Le Multicorrecteur verwijdert donkere kringen, vermindert roodheid, vermindert de verschijning van vlekken en onvolkomenheden en verheldert de teint met zijn natuurlijke pigmenten.
Le Multicorrecteur, rijk aan voedende en antioxiderende ingrediënten, verlicht je teint en verzorgt je huid.

error: Content is protected !!