De mond is een van de meest kwetsbare delen van ons gezicht, omdat het gebied rond de lippen weinig talg produceert.

De lippen bestaan ​​uit slijmvliezen, die bijzonder gevoelig en kwetsbaar zijn, vatbaar voor de pijnlijke effecten van kou, zon en uitdroging.

Een mooie mond is een teken van schoonheid, daarom is het belangrijk om er goed voor te zorgen.

MAKE-UP VERWIJDEREN

Het verwijderen van make-up op de lippen, moet een ultrazachte en niet-irriterende handeling blijven.
Hiervoor is niets beter dan een kleine hoeveelheid reinigingsmelk op een wattenschijfje.

ONMIDDELLIJK STRALENDE SCRUB

Om de 2dagen een graanscrub aanbrengen, helpt om fijne lijntjes en rimpels rond de mond te reduceren. Een lichte massage rond de lippen met Instant Radiance Scrub is voldoende de kwetsbare huid rond de lippen te verstevigen en de uitstraling te verbeteren.

De scrub wordt ook aanbevolen om de “velletjes” te verwijderen die zich op droge lippen vormen: gegarandeerd “volume” -effect!

HYDRATEREN

Bevochtig uw lippen ’s ochtends en gedurende de dag regelmatig met Nectar Hydratant. Masseer de nectar ’s avonds op de lipcontouren. Dit zal het verschijnen van fijne lijntjes effectief vertragen.
Vanaf 40 jaar, en voor een herstellend effect bij een zeer droge huid, kan je dit ook doen met een druppel Simplessennce Anti-Aging Oil.

Na een paar toepassingen wordt de soepelheid van de mondcontour duurzaam hersteld. Boven op een lipstick, brengt Nectar Hydratant comfort, bescherming en extra uitstraling.