VERZORGDE HANDEN EN NAGELS ZIJN HET VISITEKAARTJE VAN ELKE VROUW

Semi permanente Sopolish gellak van Pronails is volledig vegan, niet getest op dieren en 100% vrij van schadelijke ingrediënten. De producten worden met liefde in België gemaakt!

🌿 Deze gellak is afweekbaar, waarbij het oppervlak van de natuurlijke nagel niet gevijld wordt en dus onbeschadigd blijft.

🌿 Gellak geeft de nagels een extra stevigheid en glans.

🌿 Idyllies biedt een groot kleurenpalet.

🌿 Gellak is geschikt voor manicure en pedicure.

De gellak wordt voorzichtig verwijderd en de nagels worden verzorgd met een vitaminerijk en voedend serum. Incl. handmassage met een hydraterende en voedende handcrème.

Basis manicure + gellak in jouw gewenste kleur: 1 laagje primer + 2 laagjes kleur + 1 laagje top coat. De gellak wordt gedroogd onder een Led lamp en de manicure wordt afgewerkt met een voedende handcrème.

Knippen, vijlen, nagelriemverzorging, handscrub, massage met hydraterende en voedende handcrème.

pronails

SOPOLISH PROTECT & PEEL
HET GEZONDE ALTERNATIEF VOOR GELNAGELS
(niet te koop in de webshop)

De semi-permanente gellak bevat geen tolueen, formaldehyde, dibutyftalaat en geen TPO.
Er kunnen dus geen giftige stoffen via de nagellak in het lichaam binnendringen.
Als je liever geen agressieve dissolvent gebruikt om de lak te verwijderen, dan kan je het laagje er voorzichtig af pellen.

Dit solvent vrije peel-off systeem is de eerste semi-permanente nagellak die de gezondheid en vitaliteit van de natuurlijke nagels volledig respecteert. Door het aanbrengen van een transparante beschermlaag, wordt het contact met de natuurlijke nagel vermeden. Dit is de ideale, nagelvriendelijke oplossing voor elk nageltype, zelfs voor de meest droge en fragiele nagels.


DE MANICURE WORDT STEEDS AFGEWERKT MET
VOEDENDE EN HYDRATERENDE HANDCREME UIT ZWEEDS LAPLAND

De elasticiteit in onze huid verminderd het snelst, waardoor de huid van onze handen sneller veroudert. Verzorg je handen daarom goed met een voedende en hydraterende handcrème.

De manicure wordt afgewerkt met voedende en hydraterende handcrème uit Zweeds Lapland.
Deze formule met karitéboter, bijenwas en olie van de zaden van cloudberries (bergframbozen) zorgt voor een extra heerlijke hydratering van de handen.
Met o.a. etherische olie van mandarijn en granaatappelextract.

logo co gerd
error: Content is protected !!