VERZORGDE HANDEN EN NAGELS ZIJN HET VISITEKAARTJE VAN ELKE VROUW

Ik werk met semi permanente Sopolish van Pronails omdat alle producten 100% vegan zijn, niet getest op dieren, 100% vrij zijn van schadelijke ingrediënten en met liefde gemaakt zijn in België !

🌿 Deze gellak is een afweekbare gel, waarbij het oppervlak van de natuurlijke nagel niet gevijld wordt en dus onbeschadigd blijft.

🌿 Gellak geeft de nagels een extra stevigheid en glans.

🌿 Idyllies biedt een groot aanbod aan verschillende kleuren.

🌿 Je kan gellak zowel op je handen als op je voeten plaatsen.

🌿 French nagels zijn ook mogelijk.

pronails

SOPOLISH PROTECT & PEEL
HET GEZONDE ALTERNATIEF VOOR GELNAGELS
(niet te koop in de webshop)

Uit respect voor de natuurlijke bescherming van de nagel, werk ik met de professionele semi -permanente nagellak van ProNails die de nagel niet beschadigt.
De ‘Sopolish protect and peel’ methode, biedt een gezond alternatief aan voor gelnagels.
Bovendien kan je door middel van een dun vliesje ‘Vital Nailskin’ gedurende 14 dagen lang genieten van je prachtige gelakte nagels, met volledige bescherming van de natuurlijke nagel. Na de behandeling rest enkel nog het gevoel onderdrukken om 24/7 naar je nagels te staren…

De semi-permanente nagellak bevat geen tolueen, formaldehyde, dibutyftalaat en geen TPO. Er kunnen dus geen giftige stoffen via de nagellak in het lichaam binnendringen.
Er wordt geen stinkende en agressieve dissolvent gebruikt om de lak te verwijderen, je kan gewoon zelf het laagje eraf pellen.

Dit solvent vrije peel-off systeem is de eerste semi-permanente nagellak die de gezondheid en vitaliteit van de natuurlijke nagels volledig respecteert, zonder ze zelfs maar aan te raken… Door het aanbrengen van een transparante beschermlaag, wordt het contact met de natuurlijke nagel vermeden. Dit is de ideale, nagelvriendelijke oplossing voor elk nageltype, zelfs voor de meest droge en fragiele nagels.


DE MANICURE WORDT STEEDS AFGEWERKT MET LUXUEUZE,
VOEDENDE EN HYDRATERENDE HANDCREME UIT ZWEEDS LAPLAND

De elasticiteit in onze huid verminderd het snelst, waardoor de huid van onze handen sneller veroudert. Verzorg je handen daarom goed met een voedende en hydraterende handcrème.

Na elke manicure worden je handen verzorgt met een deugddoende, luxueuze, voedende en hydraterende handcrème met cloudberries uit Zweeds Lapland!
Deze formule met karitéboter, bijenwas en olie van de zaden van cloudberries (bergframbozen) zorgt voor een extra heerlijke hydratering van de handen.
Met o.a. etherische olie van mandarijn en granaatappelextract.

logo co gerd

Sopolish protect & peel verwijder je binnen enkele seconden, zonder enig contact met solventen. Je kan het thuis zelf afpellen: veilig en eenvoudig, met behoud van de natuurlijke vitaliteit van je nagels.

🌿  Perfect gelakte nagels gedurende 14 dagen.

🌿  Langdurige hoogglans afwerking.

🌿  Onweerstaanbare kleuren.

🌿  Extra sterkte voor de natuurlijke nagels (zonder buffen, zonder frezen, zonder vijlen).

🌿  Geen beschadiging aan de natuurlijke nagels.

 


     Tip; geef een Spa Manicure cadeau of verwen jezelf ermee ! 

  • Reinigen / desinfecteren van de handen en de nagels
  • Fluweelzachte handen met een zachte Cloudberry body scrub op basis van gemalen abrikozenpitten, zonnebloemolie, karitéboter, olie van cloudberries en een heerlijke geur van zonnige mandarijntjes.
  • Een warm badje voor de handen
  • Verzorging van de nagels met nagelriemolie
  • Nagels in model vijlen
  • Lakken met Sopolish gellak
  • Zachte handmassage met Bleuberry balm Eco Total Care: een luxueuze en multifunctionele balsem, oorspronkelijk ontwikkeld voor vermoeide, gekloven en droge voeten. Door de verzachtende en helende werking is deze rijke balsem ook toepasbaar op droge handen en droge plekken in het gezicht en op het lichaam. De Karitéboter en de natuurlijke wassen zijn heilzaam bij kloven in de huid. De olie van blauwe bessen is rijk aan antioxidanten en vitamine E. Voor iedereen die zijn/haar handen wil verwennen, maar zeker ook voor personen met reumatische aandoeningen en/of erg droge handen is deze behandeling zeer geschikt!
error: Content is protected !!