DE HUID ROND DE OGEN IS 3-5x DUNNER DAN DE REST VAN HET GEZICHT
HET IS DUS ESSENTIEEL OM HIER SPECIALE AANDACHT AAN TE BESTEDEN

Als het gebied rond de ogen sneller tekenen van huidveroudering vertoont, zoals het verschijnen van kraaienpootjes, is het nuttig om te weten wat de juiste stappen zijn om ervoor te zorgen.
Ontdek deze tips om fijne lijntjes, donkere kringen en wallen te beperken en een stralende look te hebben!

WANNEER OOGCRÈME AANBRENGEN?

Ongeacht de leeftijd is het essentieel om bij het aanbrengen van make-up dit bijzonder belaste gebied goed te beschermen. De oogcontourbehandeling fungeert dan als een beschermende basis.

Het verwijderen van make-up zou een dagelijks ritueel moeten zijn.
Dit is een essentiële eerste stap bij het voorbereiden van de huid rond de ogen. Het verwijdert niet alleen de make-up (zelfs waterproof), maar ook dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd.
De ultralichte textuur van Lait Démaquilant Tendre verwijdert make-up voorzichtig van het gezicht en de ogen dankzij de abrikozenpitolie, die de huid rond de ogen hydrateert en huidveroudering tegengaat.

TRAKTATIE OP EEN UITGERUSTE BLIK

Het is essentieel om goed voor je oogcontouren te zorgen. 
Gel Éclat du Regard  is geschikt voor iedereen en alle leeftijden, brengt glans en licht in de ogen dankzij de drainerende werking van paardenkastanje-extract.
Deze gel bevat lichtreflectoren om de ogen onmiddellijk te verlichten en een geurloze formule voor een hoge oogtolerantie.

DE ANTI-RIMPEL ACTIE

Emulsion Jeunesse Du Regard, zorgt voor een gerichte actie, geeft glans aan de ogen dankzij de verzachtende en herstellende werking van het extract van beukenknop en Nieuw-Zeelandse boomvaren.
Deze emulsie bevat lichtreflectoren om de ogen onmiddellijk te verlichten en een geurloze formule voor een hoge oogtolerantie.

AANBEVOLEN BIJ WEINIG TIJD EN EEN VEELEISENDE HUID

Het Sérum Sublime Visage & yeux – Action anti-âge globale voor gezicht en ogen, met een krachtige antirimpelwerking dankzij granaatappelextract en hyaluronzuur met hydraterende en opvullende eigenschappen.

Deze handelingen zullen de resultaten van de zorg optimaliseren, het doel is om de microcirculatie te stimuleren, de oogcontouren te ontlasten en zo wallen en andere donkere kringen te voorkomen.
Neem ‘s ochtends en’ s avonds het equivalent van een rijstkorrel per oog, plaats uw vingers op het onderste benige deel van de ogen en maak kleine, zeer lichte tikken van de binnenhoeken naar de buitenhoeken. Herhaal het gebaar onder het wenkbrauwbot op precies dezelfde manier. Maak tot slot de huid glad met je wijsvingers, boven de wenkbrauwen, vanaf de basis, richting de slapen.

behandeling oogcontour
error: Content is protected !!