DRAAG JE VOETEN OP HANDEN !

Je voeten dragen je lichaam dagelijks, ze staan zelfs in verbinding met bepaalde delen van je lichaam. Dus mag je er best wel aandacht aan geven.
Het spreekt voor zich dat een regelmatige, professionele voetverzorging belangrijk is voor je gezondheid. Voor een goede opvolging van de voeten is het aangeraden om de 5 à 6 weken een nieuwe afspraak te maken.

Grondige inspectie en specifieke zorg bij nagels, likdoorns, ingegroeide nagels, kloven, … Na de behandeling geniet je van een korte en deugddoende voetmassage.

Heb je geen specifieke problemen aan je voeten maar wil je ze toch een goede verzorging geven en verwennen met een mooi kleurtje op de nagels?
Dan is dit de behandeling die je zoekt.

Boek voor je pedicure behandeling een heerlijk voetenbad met berkenblaadjes, gecombineerd met etherische oliën van jeneverbes, rozemarijn en grapefruit die voor een zacht ontgiftend effect zorgen.

Voor de pedicurebehandeling kan je 10 minuutjes genieten in de therapeutische voetsauna. Het verwarmt veilig en efficiënt de spieren en gewrichten in de voeten en ondersteunt niet alleen een gezonde bloedsomloop in de onderste ledenmaten, maar straalt ook door naar de rest van het lichaam. De Himalaya zoutstenen op de bodem warmen geleidelijk op en brengen de elektrische geladen ionen in de omgevingslucht in evenwicht.

• Warm voetbad met berkenblaadjes, gecombineerd met etherische oliën van jeneverbes, rozemarijn en grapefruit voor een zacht ontgiftend effect.
• Aangepaste pedicure (noodzakelijke verzorging)
• Peeling voor voeten en onderbenen
• Voetpakking en voetmassage

Voor iedereen die zijn/haar voeten wil verwennen, maar zeker ook voor personen met reumatische aandoeningen en/of erg droge voeten is deze behandeling aan te raden!

De Sopolish gellak wordt voorzichtig verwijderd en de nagels worden verzorgd met een vitaminerijk en voedend serum.
De verzorging wordt afgewerkt met een voedende en hydraterende handmassage met *Cloudberry hand cream.

*Deze formule met karitéboter, bijenwas en olie van de zaden van Cloudberries (bergframbozen) zorgt voor een extra heerlijke hydratering van de handen. Met o.a. etherische olie van mandarijn en granaatappelextract.

De gellak wordt voorzichtig verwijderd, de nagels worden op de gewenste lengte gevijld en de nagelriemen worden verzorgd. Indien de nagels er gezond uitzien, wordt er nieuwe sopollish gellak aangebracht.
De verzorging wordt afgewerkt met een voedende en hydraterende handmassage met *Cloudberry hand cream.

*Deze formule met karitéboter, bijenwas en olie van de zaden van Cloudberries (bergframbozen) zorgt voor een extra heerlijke hydratering van de handen. Met o.a. etherische olie van mandarijn en granaatappelextract.

pedicure foto Lies
voetbad
voetsauna
reflexzones van de voet

🌿  Als gediplomeerd pedicure hecht ik het grootste belang aan hyghiëne.

🌿  Ik werk steeds met de natte techniek, waardoor de pedicure pijnloos en aangenaam is.

🌿  Iedere pedicure wordt afgewerkt met een ontspannende voetmassage.

🌿  Indien gewenst kan je vóór de pedicure genieten van een heelend voetbad of ontspannen in de infrarood voetsauna: het verbetert de doorbloeding waardoor afvalstoffen makkelijker afgevoerd worden, een weldaad bij stress en hoofdpijn.

Een basisverzorging van huid en nagels van de voet:

🌿  Knippen, frezen en reinigen van de nagels.

🌿  Wegnemen van overtollig eelt.

🌿  Deugddoende voetmassage.

Aanvullende verzorging bij pijn en ongemak:

🌿  Nagelproblemen zoals kalknagels, ingroeiende nagels, ingegroeide nagels, …

🌿  Huidproblemen zoals eelt, likdoorns, blaren, kloven, te droge of vochtige voeten, …

Speciale behandelingstechnieken zoals:

🌿  Kunstnagels bij nagelbeschadiging.

🌿  Nagelbeugel-technieken.

🌿  Beschermende en druk-ontlastende verbanden, op maat gemaakt uit vilt of siliconen.

Ik geef advies in verband met:

🌿  Dagelijkse voethygiëne en gebruik van aangepaste verzorgingsproducten.

🌿  Schoenkeuze naargelang de voetproblematiek.

🌿  Doorverwijzing naar andere zorgverstrekkers.

Voor mensen in het vak is het onderscheid tussen een pedicure en een gespecialiseerd voetverzorger duidelijk, maar in de praktijk bestaat hier nogal eens verwarring over:

Gespecialiseerde voetverzorging omvat veel meer dan een esthetische voetverzorging bij de schoonheidsspecialiste.

Een gespecialiseerd voetverzorger verstrekt een professionele basisvoetverzorging, aangevuld met de verzorging van huid- en nagelaandoeningen. Het doel is om de pijn en ongemakken die hiermee gepaard gaan weg te werken.
De gespecialiseerde voetverzorger merkt vaak als eerste problemen op ter hoogte van de voet en is daarom een belangrijke schakel in de interdisciplinaire samenwerking met de arts, de podoloog en de verpleegkundige.

Huidafwijkingen aan de voet kunnen het gevolg zijn van een onderliggende aandoening. Bij Idyllies krijg je een professionele kijk op de gezondheid van je voeten.
Ik houd steeds rekening met pathologieën, zoals diabetes, reuma, artrose, … 
Zowel nagels als huid worden grondig geïnspecteerd en verlicht van eventuele oppervlakkige en diepere ongemakken zoals likdoorns, ingegroeide nagels, eeltplekken,…

WILDE-PEDIQUE SILVER PLUS is een innovatieve nagelverzorging met de lichthardende kunststof Wilde-Pedique Plus. Het wordt gebruikt bij geheel of gedeeltelijk herstel of correctie van beschadigde nagels door trauma, mycose-infectie enz. Ook als basis bij een french look of een semi-permanente kleur om je teennagel esthetisch te verfraaien. 

Aangewezen bij uitgevallen of beschadigde nagels. 

LCN nagelreparatie

WILDE-PEDIQUE silver plus is een elastische 1-fase elastische gel die zich optimaal aan de afwikkeling van de voet aanpast. Het “plus” staat voor een bijzonder anti-mycotische toevoeging: het kiemdodend component Piroctone Olamine. Test met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft. Door de toevoeging van de werkstof “microzilver” wordt Wilde-Pedique silver plus op een unieke wijze veredeld. Het innovatieve Wilde-Pedique silver plus bezit een antibacteriële werking die aan dit edelmetaal wordt toegekend. 

LCN Wilde Pedique silver plus kan op een gezonde nagel en op schimmelnagels worden toegepast. Tests met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft. Verder is de techniek o.a. te gebruiken om afgebroken nagels te corrigeren.
Ook gezonde nagels kunnen met LCN een French pedicure krijgen.
Bij de volledige behandeling worden alle 10 teennagels voorzien van LCN Wilde Pedique gel met een parelwit randje.

Deze moderne cosmetische teennagelcorrectie biedt fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagels. Door de ontwikkeling van dit correctiemateriaal kunnen nagelziekten nu succesvol behandeld worden. De teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat je terug mooie en verzorgde nagels hebt. 

Bekijk deze video om de LCN Wilde Pedique behandeling te bekijken.

Hoe ga ik te werk:
Het aangetaste of loszittende deel van de nagel zal ik zoveel mogelijk verwijderen, dit gebeurd volledig pijnloos met een droogfrees.
Er moet wel ten minste 1/3de van de natuurlijk nagel aanwezig zijn voor de stevigheid en de hechting van de gel.

Nagelreparatie kan gebeuren bij:
– gescheurde nagels
– getraumatiseerde nagels
– gedeeltelijk ontbrekende nagels
– te ver weggeknipte nagels
– zwakke nagels
– kalk of schimmelnagels

Nabehandeling:
Hoelang een kunstnagel blijft zitten is afhankelijk van de hechting in combinatie van de groei van je eigen nagel.
Na de reparatie van een kalk of schimmelnagel is het belangrijk dat je je nagels met LCN Mycosept behandeld. Dit zijn druppels die je 2x daags op je nagels en in de nagelwallen dient aan te brengen. Na 5 weken zal ik de gel terug verwijderen om een nieuwe gellaag aan te brengen. Op deze manier kunnen we een nieuwe en gezonde nagelgroei stimuleren.

LCN Wilde Pedique groeit samen met de natuurlijke nagel uit. Je kan ervoor kiezen de gelnagels bij te laten werken, weg te laten frezen of uit te laten groeien. Een nabehandeling vindt plaats na 5-6 weken.

Totale duur van een behandeling met LCN:
De tijdsduur van de behandeling met LCN WILDE-PEDIQUE is afhankelijk van de staat waarin de nagel verkeerd. Gemiddeld duurt dit tien tot twaalf maanden. Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit.

Lcn wilde pedique

FOOT CREAM WITH TEA TREE & PEPPERMINT

🌿  Luxueuze, vochtinbrengende en voedende crème speciaal voor droge voeten.

🌿  Met verfrissendende etherische oliën van tea tree en pepermunt.

🌿  Geeft onmiddellijk na het aanbrengen een fris gevoel.


BLUEBERRY BALM

🌿  Een rijke, voedende balsem voor heel droge, gekloofde voeten. 

🌿  De Karitéboter en de natuurlijke wassen zijn heilzaam bij kloven in de huid. 

🌿  De olie van blauwe bessen is rijk aan antioxidanten en vitamine E.


Deze topproducten zijn te koop in onze webshop!

 

Sopolish, semi-permanente nagellak is de oplossing voor perfect gelakte glanzende teennagels,
gedurende 4 weken!

De semi-permanente gellak bevat geen tolueen, formaldehyde, dibutyftalaat en geen TPO.
Er kunnen dus geen giftige stoffen via de nagellak in het lichaam binnendringen.

pronails

voetrefl

Home

Idyllies is ook te vinden op www.pedicure-info.be.

error: Content is protected !!