DRAAG JE VOETEN OP HANDEN !

Je voeten dragen je lichaam dagelijks, ze staan zelfs in verbinding met bepaalde delen van je lichaam. Dus mag je er best wel aandacht aan geven.

Een gespecialiseerd voetverzorger, (medische pedicure), staat in voor de preventie en verzorging van huid- en nagelaandoeningen, alsook professionele adviesverlening over voethygiëne.

Na het desinfecteren en een grondige voetinspectie, worden de nagels vakkundig geknipt, en volgt een voetverzorging met de podospray, (natfrees): allerlei kwaaltjes zoals een ingegroeide of ingroeiende teennagel, kloven, traumanagel, worden behandeld en eelt en likdoorns worden verwijderd.
Uiteraard wordt er steeds doorverwezen naar een arts of podoloog indien er een verhoogd risico aanwezig is op complicaties.

Graag neem ik de tijd om een professionele en grondige pedicure behandeling aan te bieden met elk noodzakelijk comfort.

Ontspannende voetsauna of een warm voetbad,
peeling-massage voor voeten en onderbenen,
verzorgende pedicure en voetmassage.

Voor iedereen die zijn/haar voeten wil verwennen, maar zeker ook voor personen met reumatische aandoeningen en/of erg droge voeten is deze behandeling aan te raden!

Verzorgende pedicure met een mooi kleurtje op de nagels en een aangename voetmassage.

De gellak wordt voorzichtig verwijderd,
de nagels geknipt en gevijld met de podospray en verzorgt met een vitaminerijk en voedend serum.

Hierna volgt een voedende en hydraterende voetmassage.

De gellak wordt voorzichtig verwijderd,
de nagels geknipt en gevijld met de podospray.

Indien de nagels er gezond uitzien, kan er nieuwe gellak worden aangebracht. Hierna volgt een voedende en hydraterende voetmassage.

pedicure foto Lies
voetbad
voetsauna
reflexzones van de voet

Voor mensen in het vak is het onderscheid tussen een pedicure en een gespecialiseerd voetverzorger duidelijk, maar in de praktijk bestaat hier nogal eens verwarring over:

Gespecialiseerde voetverzorging omvat veel meer dan een esthetische voetverzorging bij de schoonheidsspecialiste. Naast schoonheidsspecialiste ben ik ook gediplomeerd als gespecialiseerd voetverzorgster.

Ik biedt een professionele basisvoetverzorging, aangevuld met de verzorging van huid- en nagelaandoeningen. Het doel is om de pijn en ongemakken die hiermee gepaard gaan weg te werken.

Huidafwijkingen aan de voet kunnen het gevolg zijn van een onderliggende aandoening. Bij Idyllies krijg je een professionele kijk op de gezondheid van je voeten.
Ik houd steeds rekening met pathologieën, zoals diabetes, reuma, artrose, … 
Zowel nagels als huid worden grondig geïnspecteerd en verlicht van eventuele oppervlakkige en diepere ongemakken zoals likdoorns, ingegroeide nagels, eeltplekken,…

Sopolish, semi-permanente nagellak is de oplossing voor perfect gelakte glanzende teennagels, gedurende 4 weken!

De semi-permanente gellak bevat geen tolueen, formaldehyde, dibutyftalaat en geen TPO.
Er kunnen dus geen giftige stoffen via de nagellak in het lichaam binnendringen.

pronails

voetrefl

Idyllies is ook te vinden op www.pedicure-info.be.

error: Content is protected !!