PERFECTE BALANS TUSSEN VERZORGING EN PARFUM

Estime&Sens biedt 2 lichaamsparfums aan die de huid verfrissen en parfumeren. Dompel jezelf met dit schoonheidsgebaar onder in een weldadige en omhullende sfeer terwijl je je huid subtiel hydrateert.

EEN ZORG, een resultaat:
Deze heerlijke lichaamsparfums zijn ware sluiers van zachtheid en vrouwelijkheid voor het lichaam, ze hydrateren, verjongen en prikkelen de zintuigen. Ze combineren hydraterende glycerine en het voedzame extract van katoenzaad. Twee actieve ingrediënten die samen zorgen voor frisheid en zachtheid. Ze garanderen een aangename en gehydrateerde huid die vooral in het midden van de zomer merkbaar is.

Het plezier van parfumeren op de huid:
Hun formules zonder synthetische middelen bevatten geen fotosensibiliserende actieve ingrediënten, zodat ze perfect in de zon kunnen worden gedragen.

Een ritueel:
Gebruik deze parfum’s zo vaak als je wilt gedurende de dag! Ook als verkwikkende kracht net na het douchen.
Verstuif de parfum in de palm van je hand en wrijf het in op de huid. Zowel lichaam als de geest worden door deze geuren gestimuleerd.

EAU DE SOIN °1 – groene mandarijn

“Dit verkwikkende parfum gedraagt ​​zich als een echte Proust-madeleine. Het herinnert aan snacks uit de kindertijd en de goede geur van mandarijn die we schillen ”
Yann MAUREL-LORÉ Schepper van Estime&Sens.

– Groene mandarijnschil, bittere accenten.
– Bloemblaadjes van oranjebloesem, groene mandarijnbladeren.
– Vanille, mossen.

EAU DE SOIN N ° 2 – nachtzon

“Hommage aan de film” Soleil de nuit “waar ik Mickaël BARYSHNIKOV en Isabella ROSSELLINI voor het eerst ontdekte op 15-jarige leeftijd. De ongerijmdheid van de zon in de nacht herinnert me aan het contrast tussen licht en duisternis, tussen de hitte van de dag en de frisheid van de nachten. Het is ook de onmogelijkheid om nacht en licht op dezelfde plek samen te brengen en inspireerde me tegelijkertijd tot deze geparfumeerde creatie. Het contrast tussen de frisse, sprankelende tonen en de warme en sensuele tonen zorgen ervoor dat hij dag en nacht gedragen kan worden. ”
Yann MAUREL-LORÉ Schepper van Estime&Sens.

Citroenschil, bergamotpulp.
– Neroli-bloemen, verse rozen en aromatische accenten.
– Amber vanille, kostbaar hout.

– na het sporten, op zomerse ochtenden, tijdens periodes van hoge hitte, breng je EAU DE SOIN °1groene mandarijn aan, de frisse citrus tonen zullen een verkwikkend en stimulerend effect hebben!

– tijdens je lange zomeravonden, na een dag in de zon en een verfrissende douche, draag je EAU DE SOIN °2 – nachtzon aan, die je zal omhullen met zijn bloemige en sensuele geuren.