Spa pedicure:

 • Keuze uit een ontspannen voetsauna (infrarood met himalaya zoutstenen)
  of een warm voetbad,
  Hierbij geniet je van een drankje en een kleine versnapering.
 • Peeling-massage voor voeten en onderbenen,
 • Verzorgende pedicure met extra voetmassage.

Liftende gelaatsgymnastiek:

 • Deze manuele en exclusieve techniek, verzorgt en versterkt je huid.
  Het is een liftende gezichtsmassage die de celactiviteit in de huid stimuleert en haar gezonde uitstraling terug geeft.
  Een natuurlijk “botox” effect dat vermoeide gelaatstrekken verstevigt en scherpe lijntjes helpt vervagen.
  De massage wordt afgewerkt met de Gua Sha steen die werkt op de energiebanen en de lymfatische circulatie om gifstoffen af te voeren en de circulatie van bloed en energie te stimuleren.

Hammam rugbehandeling:

 • Onze huidcellen zijn voortdurend in beweging: ze vermenigvuldigen zich, ze sterven af en ze vernieuwen zichzelf.
 • Met een milde peeling of een borstelmassage wordt dit natuurlijke proces versneld doordat de celvernieuwing en de doorbloeding van de bovenste huidlagen wordt gestimuleerd.
 • Na het ‘zeepritueel’ sluiten we deze behandeling af met een rugpakking van witte klei om toxines en onzuiverheden te verwijderen.

Gelaatsverzorging: Glow & Go:

 • Korte oppepper voor een instant Glow met de producten van Absolution.
 • Huidanalyse,
 • epilatie wenkbrauwen en bovenlip,
 • reiniging en dieptereiniging,
 • dag of nachtverzorging,
 • serum incl. booster,
 • oogverzorging.

Combinatie manicure en gellak:

 • Basis manicure met gellak, (de gellak wordt gedroogd onder een Led lamp).
 • Handmassage met hydraterende en voedende handcrème.

Combinatie pedicure en gellak:

 • Verzorgende pedicure met een mooi kleurtje op de nagels en een aangename voetmassage.

Naturelle beauty make-up:

 • Verzorgende pedicure met een mooi kleurtje op de nagels en een deugddoende voetmassage.

Suikerwax voor onderbenen, bikinilijn en oksels:

 • Suikerontharing is zacht en veilig voor de huid.
  Bij idyllies wordt gewerkt met suikerwax van het Poolse merk ROYX PRO.
  Deze suikerpasta’s zijn 100% natuurlijk. Op de ingrediëntenlijst vind je enkel pure producten met verzorgende en hydraterende kenmerken. Zelfs de meest gevoelige huid kan hiermee worden onthaard.

Gelaatsbehandeling ‘Skin & Soul’:

 • Klaar om je zintuigen te prikkelen en voor je mooiste glow ooit? 
  Kom uit je hoofd, zak in je lichaam. Puur, organisch en liefdevol.
 • Gebaseerd op de principes van mindfulness, wordt bij de behandeling gebruik gemaakt van exclusieve extracten van biologische planten, wilde bloemen, mineralen en natuurlijke vitamines met een pro-aging en ontgiftende technieken om het zenuwstelsel te kalmeren.
 • Hierbij ligt de nadruk op het stimuleren van 3 zintuigen: geur, geluid en voelen.
 • Na slechts één sessie kalmeert de behandeling je geest, terwijl de huid er helderder, steviger en zichtbaar verjongd uitziet. Pure zelfliefde!

Relax Full body massage:

 • Volledige lichaamsmassage met 100% natuurlijke massageolie, rijk aan verstevigende wilde rozenolie, regenererende katoenzaadolie en voedende haver.
  De ontspannende geuren van lavendel, zoete sinaasappel, welke gecombineerd met de verkwikkende eucalyptus, zorgen dat je in de volledige ‘relaxmodus’ gaat.

Gelaatsverzorging Face gym & massage buccal:

 • Na een aangepaste gelaatsverzorging wordt een exclusieve massage techniek toegepast, waarbij wij naast de spieren van hals, decolleté, nek, gezicht en hoofd ook de binnenkant van de wangen en de kauwspieren los masseren.
  Deze “buccal massage” is momenteel erg gewild vanwege de direct zichtbare en langdurige effectiviteit ten aanzien van huid- en contourverbetering.
  Het is een total work-out voor je gezicht.

  Naast huidverbering, geeft dit ook een super anti-stress werking (vermindering spierspanning).

De conditie van je huid wordt telkens grondig geëvalueerd.
Elk kwaaltje wordt aangepakt, alle essentiële huidfuncties zoals doorbloeding, tonus, vochthuishouding (hydratatie) en ontgifting worden gestimuleerd met hoogwaardige producten en massagetechnieken.
Het natuurlijke ecosysteem van je huid wordt in optimale conditie gebracht met de garantie van totale ontspanning!

Korte oppepper voor een instant Glow met de producten van Absolution. 
Huidanalyse – epilatie wenkbrauwen / bovenlip – reiniging – dieptereiniging – dag / nachtverzorging / serum incl. booster – oogverzorging.

Klaar om je zintuigen te prikkelen, klaar voor je mooiste glow ooit?
Kom uit je hoofd, zak in je lichaam.
Puur, organisch en liefdevol.

Gebaseerd op de principes van mindfulness, wordt bij de behandeling gebruik gemaakt van exclusieve extracten van biologische planten, wilde bloemen, mineralen en natuurlijke vitamines met een pro-aging en ontgiftende technieken om het zenuwstelsel te kalmeren. Hierbij ligt de nadruk op het stimuleren van 3 zintuigen: geur, geluid en voelen. 
Na slechts één sessie kalmeert de behandeling je geest, terwijl de huid er helderder, steviger en zichtbaar verjongd uitziet. Pure zelfliefde!

Bovenop een huidanalyse en aangepaste gelaatsverzorging wordt gezichtsreflexologie toegepast. Dit is een ontspanningstechniek die positieve effecten heeft op het hele lichaam.
Het is gebaseerd op het uitgangspunt dat alle delen van het lichaam op het gezicht worden weergegeven.
Door specifieke punten te stimuleren, “bereikt” en verlicht het het hele lichaam.
Met gezichtsreflexologie kan het volgende worden waargenomen:
Gezichtscontouren worden opnieuw gedefinieerd – Lijntjes en rimpels worden verminderd – Een mooie glow op je huid – Wallen en donkere kringen worden minder zichtbaar – De gezichtsspieren worden strakker – De hydratatie van de huid is verbeterd.

Na een aangepaste gelaatsverzorging wordt een exclusieve massage techniek toegepast, waarbij wij naast de spieren van hals, decolleté, nek, gezicht en hoofd ook de binnenkant van de wangen en de kauwspieren los masseren.
Deze “buccal massage” is momenteel erg gewild vanwege de direct zichtbare en langdurige effectiviteit ten aanzien van huid- en contourverbetering.
Het is een total work-out voor je gezicht.

Naast huidverbering, geeft dit ook een super anti-stress werking (vermindering spierspanning).

Beleef een comfortabel huidgevoel met kwaliteitsvolle minerale, Vegan en Ecocert make-up van Claré Blanc, Absolution & Fred Mécène. Deze naturelle make-up, boordevol verzorgende en gezonde ingrediënten, geven je huid een stralende en egale uitstraling zonder maskereffect.

Bio – mini gelaatsverzorging van 30´ + luxe gezichtsserum + bruidsmake-up.   
Onze organic & vegan makeup werkt huidverzorgend en het accentueert je naturelle schoonheid. Je kan de hele dag lang genieten van een onberispelijke mooie huid!

Lichte wenkbrauwen worden geaccentueert, waardoor de blik meer karakter krijgt, het oogt heel naturel en het kan in de gewenste kleur: bruin of zwart.

Lichte wenkbrauwen worden geaccentueert, waardoor de blik meer karakter krijgt, het oogt heel naturel en het kan in de gewenste kleur: bruin of zwart.
Met geverfde wimpers, is mascara geen must, heel handig!

De ontspannende geuren van lavendel, zoete sinaasappel, welke gecombineerd met de verkwikkende eucalyptus, zorgen dat je in de volledige ‘relaxmodus’ gaat. Wanneer je toe bent aan een weldaad op het gebied van ont-stressen en ontspannen, is deze lichaamsmassage het juiste programma voor jou.

Het detox body programma van Absolution geeft door middel van lymfe drainage en cupping technieken een direct resultaat op het gebied van algehele doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en werkt goed tegen cellulites.
Dankzij de borstelmassage, de oliemassage en de cups wordt een actieve microcirculatie teweeg gebracht en geeft dit programma een stevige, goed doorbloede en egalere huid.

Onze huidcellen zijn voortdurend in beweging: ze vermenigvuldigen zich, ze sterven af en ze vernieuwen zichzelf. 
Met een milde peeling of een borstelmassage wordt dit natuurlijke proces versneld doordat de celvernieuwing en de doorbloeding van de bovenste huidlagen wordt gestimuleerd.
Na het ‘zeepritueel’ sluiten we deze behandeling af met een rugpakking van witte klei om toxines en onzuiverheden te verwijderen.

Een voetmassage is een ontspannende en tegelijk verkwikkende behandeling van de onderbenen en de voeten.
Na een deugddoende detox scrubmassage en een ontspannend voetenbad met etherische oliën, worden je voeten en onderbenen gemasseerd met warme kruidenolie. Stevige en zachte massagetechnieken worden afgewisseld. Tijdens de behandeling verdwijnt geleidelijk de zwaarte in je benen en voeten om plaats te maken voor een energiestroom die voelbaar is doorheen je hele lichaam.

Deze manuele behandeling verzorgt en versterkt je huid.
De liftende gezichtsmassage brengt de celactiviteit in de huid weer op gang en geeft haar gezonde uitstraling terug. Het werkt als een natuurlijk “botox” effect dat vermoeide gelaatstrekken verstevigt en scherpe lijntjes helpt vervagen.

De massage wordt afgewerkt met de gua sha steen die werkt op de energiebanen en de lymfatische circulatie om gifstoffen af te voeren en de circulatie van bloed en energie te stimuleren. 

WENKBRAUWEN    10’ / € 15

BOVENLIP    10’ / € 10

KIN     10’ / € 10

OKSELS     20’ / € 20

BOVENBENEN OF ONDERBENEN    30’ / € 30

VOLLEDIGE BENEN     50’ / € 55

BIKINILIJN   (naast slip)  20’ / € 25

De nagels worden geknipt en gevijld tot de gewenste lengte.
Nagelriemen worden verzorgt en hierna volgt een handmassage met hydraterende en voedende handcrème.
De nagels worden gelakt in een kleur uit ons aanbod of met jouw meegebrachte nagellak.

Basis manicure met gellak, (de gellak wordt gedroogd onder een Led lamp).
Handmassage met hydraterende en voedende handcrème.

De gellak wordt voorzichtig verwijderd en de nagels worden verzorgd met een vitaminerijk en voedend serum. Incl. handmassage met een hydraterende en voedende handcrème.

Ontspannende voetsauna of een warm voetbad,
peeling-massage voor voeten en onderbenen,
verzorgende pedicure en voetmassage.

Voor iedereen die zijn/haar voeten wil verwennen, maar zeker ook voor personen met reumatische aandoeningen en/of erg droge voeten is deze behandeling aan te raden!

Verzorgende pedicure met een mooi kleurtje op de nagels en een aangename voetmassage.

De gellak wordt voorzichtig verwijderd,
de nagels geknipt en gevijld met de podospray en verzorgt met een vitaminerijk en voedend serum.

Hierna volgt een voedende en hydraterende voetmassage.

De gellak wordt voorzichtig verwijderd,
de nagels geknipt en gevijld met de podospray.

Indien de nagels er gezond uitzien, kan er nieuwe gellak worden aangebracht. Hierna volgt een voedende en hydraterende voetmassage.


Alle bedragen zijn incl. BTW

Bij Idyllies kan je contant betalen maar bij voorkeur met Payconiq of Bancontact.

error: Content is protected !!