LEARN TO RELAX.
YOUR BODY IS PRECIOUS AS IT HOUSES YOUR MIND AND SPIRIT.
INNER PEACE BEGINS WITH A RELAXED BODY. 
- Norman Vincent Peale -


Stress kan zich op je lichaam manifesteren, waardoor je last kan hebben van slapeloosheid, spierpijn,
hoofdpijn of allerlei andere vervelende kwaaltjes. 
Zelfs als je geen kwaaltjes ondervindt, werkt een massage preventief bij klachten!

 • verbetert de bloedcirculatie 
 • reduceert stress en geeft ontspanning
 • vermindert pijn en stijfheid
 • activeert het lymfesysteem
 • boost je immuunsysteem
 • bevordert de slaap
 • pept je humeur op

Volledige lichaamsmassage met 100% natuurlijke massageolie, rijk aan verstevigende wilde rozenolie, regenererende katoenzaadolie en voedende haver.
De ontspannende geuren van lavendel, zoete sinaasappel, welke gecombineerd met de verkwikkende eucalyptus, zorgen dat je in de volledige ‘relaxmodus’ gaat.

Het detox body programma van Absolution geeft door middel van lymfe drainage en cupping technieken een direct resultaat op het gebied van algehele doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en werkt goed tegen cellulites.
Dankzij de borstelmassage, de oliemassage en de massage met cups, wordt een actieve microcirculatie teweeg gebracht en geeft dit programma een stevige, goed doorbloede en egalere huid.

Onze huidcellen zijn voortdurend in beweging: ze vermenigvuldigen zich, ze sterven af en ze vernieuwen zichzelf. Met een milde peeling of een borstelmassage wordt dit natuurlijke proces versneld doordat de celvernieuwing en de doorbloeding van de bovenste huidlagen wordt gestimuleerd.
Na het ‘zeepritueel’ sluiten we deze behandeling af met een rugpakking van witte klei om toxines en onzuiverheden te verwijderen.

Een voetmassage is een ontspannende en tegelijk verkwikkende behandeling van de onderbenen en de voeten.
Na een deugddoende detox scrubmassage en een ontspannend voetenbad met etherische oliën, worden je voeten en onderbenen gemasseerd met warme kruidenolie. Stevige en zachte massagetechnieken worden afgewisseld. Tijdens de behandeling verdwijnt geleidelijk de zwaarte in je benen en voeten om plaats te maken voor een energiestroom die voelbaar is doorheen je hele lichaam.

Deze manuele en exclusieve techniek, verzorgt en versterkt je huid. Het is een liftende gezichtsmassage die de celactiviteit in de huid stimuleert en haar gezonde uitstraling terug geeft.
Een natuurlijk “botox” effect dat vermoeide gelaatstrekken verstevigt en scherpe lijntjes helpt vervagen.
De massage wordt afgewerkt met de Gua Sha steen die werkt op de energiebanen en de lymfatische circulatie om gifstoffen af te voeren en de circulatie van bloed en energie te stimuleren.
Voor het beste resultaat adviseren wij om onze producten ook thuis te gebruiken.

GOED OM TE WETEN...

Droog borstelen stimuleert de bloedsomloop, ontgift het lichaam door lymfedrainage te stimuleren, exfolieert en helpt cellulitis aan te pakken en de huid te verstevigen.

De speciale Absolution borstel is gemaakt met natuurlijke haren en koperen vezels. De moleculaire structuur van de koperen vezels helpt om op natuurlijke wijze anionen (negatieve ionen) te creeren. Deze brengen de positieve ionen, waaraan ons lichaam de hele dag bloot staat, in evenwicht.

Negatieve ionen versnellen de levering van zuurstof aan cellen en weefsels. Dit helpt te verklaren waarom een lange wandeling langs de zee gezondheidsvoordelen heeft. De zeelucht is rijk aan negatieve ionen, die ons humeur, energieniveau, de kwaliteit van onze slaap, concentratie en de zuurstofopname verbeteren. Negatieve ionen kunnen ook onze weerstand tegen stress versterken.

🌿  Het verwijdert dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing, waardoor je huid steviger, gladder en heerlijk zacht aanvoelt.

🌿  Gebruik je graag een zelfbruiner van He-Shi?
Dan zorgt een scrub ervoor dat je het product gelijkmatiger kan aanbrengen.

🌿  Het voorkomt scheerbultjes en ingegroeide haartjes.

🌿  Vaarwel rimpels en fijne lijntjes! Een van de grootste voordelen van een peeling is dat het zorgt voor het verminderen van tekenen van huidveroudering.
Naarmate we ouder worden vernieuwt onze huid zichzelf steeds trager. Door een peeling wordt het proces van vernieuwen versnelt.
Na een peeling toont de huid egaler, frisser en jonger. Tegelijkertijd voorkomt het ook de vroegtijdige vorming van lijntjes en rimpels. Een huid die nooit wordt gepeeld wordt dikker, stugger en grauw. Hierdoor worden actieve werkstoffen minder goed opgenomen.

🌿  Maak een einde aan acné! Regelmatige peeling is een belangrijke stap in de strijd tegen acné. Acné wordt door verschillende factoren veroorzaakt.
Dode huidcellen stapelen zich sneller op, waardoor de huid verdikt en de poriën verstoppen. Verhoogde talgproductie en bacteriën zorgen er samen voor dat de poriën sneller zullen verstoppen.

🌿  Voorkomen en verwijderen van pigmentvlekken. Pigmentvlekken kunnen ontstaan door zonschade, acné, hormonen of tijdens en na een zwangerschap. In sommige gevallen vervagen pigmentvlekken vanzelf, maar helaas in de meeste gevallen niet. Een peeling is dé oplossing in de strijdt tegen pigmentatie. Een pigmentvlek ontstaat in de onderste laag van je opperhuid. Om uit de huid te verdwijnen moeten deze cellen naar buiten (boven) komen. En juist daar kan een peeling bij helpen. Doordat een peeling de celdeling versnelt, komen deze pigmentcellen sneller naar boven, waardoor ze vanzelf van de huid af vallen. Wil je pigmentvlekken verminderen? Dan is het gebruik van SPF een must!

🌿  Een boost aan hydratatie! Exfoliatie speelt ook een hele belangrijke rol in de strijd tegen een vochtarme, trekkerige huid. Vooral tijdens de koude wintermaanden merk je al snel dat jouw huid vochtarm wordt. Hij begint te trekken, branden en je hebt waarschijnlijk het gevoel dat de crème die je gebruikt niet meer voldoende voedt. Herken je dit? Dan is een peeling zeker geschikt voor jou! Na een peeling is je huid beter in staat om vocht vast te houden en zichzelf te hydrateren. En omdat de dode huidcellen nu niet meer in de weg zitten, zal jouw huid de voedende crèmes die je gebruikt beter opnemen.

🌿  Een lichaamspakking bezorgt je nieuwe energie en het verstevigt de huid.

🌿  Het helpt je lichaam te ontgiften en het activeert de stofwisseling: de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar alle cellen wordt bevorderd en afvalstoffen worden effectiever weggeleid.
 
🌿  Door de warmte die vrijkomt bij de pakking, gaan je poriën openstaan en kan je huid de aangebrachte producten en voedingsstoffen beter opnemen.
 

OM GEZOND TE ZIJN, OM JE GOED TE VOELEN EN OM JE EIGENWAARDE OP TE KRIKKEN…

🌿  Bij een massage wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor het lichaam beter in staat is om gifstoffen af te voeren en meer zuurstof aan te voeren. (wat ervoor zorgt dat alles in je lichaam beter functioneert).

🌿  Door warmte en aanraking komen er in het lichaam gelukshormonen vrij, waardoor je je letterlijk beter gaat voelen.

🌿  Massages verzachten oneffenheden van de huid.

🌿  Ontgiften en draineren de weefsels.

🌿  Verbeteren de hydratatie en zorgen voor een mooie éclat.

🌿  Ontspannen de spieren.

🌿  Brengen de geest in balans en creëren een gevoel van welzijn.

🌿  Verminderen angst en ongerustheid. 

Niet alleen volwassenen ervaren de positieve en rustgevende effecten van een massage.
Ook kinderen kunnen hier veel voordeel bij hebben, denk maar aan betere concentratie, minder slaapproblemen, vermindering van stress,…
Massages hebben een diepe, ontspannende en helende werking.

💚  Bio ‘HARMONY’ massage olie: 
Heerlijk geurend voor een ontspannende massage.
Op basis van plantaardige oliën en essentiële oliën van o.a. lavendel, mandarijn, bergamot. 

💚  Bio ‘ARCTIC’ massage olie:
Voor een verkwikkende massage.
De essentiële oliën verlichten spanningen en stimuleren de bloedcirculatie. 

💚  Bio ‘ LINGONBERRY’ massage olie:
Ontwikkeld voor de onevenwichtige huid.
De olie van rode bosbessen ondersteunt de strijd tegen acné, vette of geïrriteerde huid.

💚  Bio ‘DEEP’ massage olie:
Voor een langdurig effect. Met Arnica dat zorgt voor een zacht verwarmend effect dat lang doorwerkt.

💚  Bio ‘Neutrale’ massage olie:
Basis massage olie zonder etherische olie, geschikt voor de meest gevoelige huid.

 • Koorts
 • Infectieziekten – flinke verkoudheid, griep en keelontsteking
 • Ziekten waarbij er sprake is van verhoogde stofwisseling
 • Besmettelijke huidaandoeningen
 • Slechte algemene gezondheid
 • Extreme vermoeidheid
 • Te veel pijn
 • Tijdens de behandeling van chemo of bestraling
 • Ernstige vaat ziekten
 • Antibiotica – overleg met uw huisarts
 • Bloedverdunners – overleg met uw huisarts
 • De eerste 3 maanden tijdens zwangerschap
 • Zwangerschap met risicofactoren – moeilijk zwanger hebben kunnen worden
 • Ernstige nierklachten – de nieren kunnen de door massage vrijgemaakte afvalstoffen niet voldoende afvoeren
 • Hartafwijkingen / Ernstige hart- en schildklierklachten
 • Mensen met een pacemaker
 • Trombose
 • Hoge bloeddruk
 • Open wonden
 • Ontstekingen
 • Psoriasis
 • Schimmelvelden
 • Pijnstillers
 • Uiteraard is elke vorm van massage bij gebruik van alcohol en drugs uitgesloten.
Heb je 1 of meerdere aandoeningen uit bovenstaande lijst?
Overleg dan even met je huisarts of een massage aangewezen is.
massages
error: Content is protected !!