MAAR HET PROCES KAN WEL VERTRAAGD WORDEN !

Ook al wordt de trage en fysiologische procedure in onze genen geschreven, toch wordt de veroudering van de huid versterkt door externe factoren zoals UV-straling, tabaksconsumptie, slechte voeding, slaaptekort, luchtvervuiling, …
Huidveroudering hangt dus sterk af van onze levensstijl, van ons gedrag en onze gewoonten.

Daarom is een dagelijks verzorgingsritueel voor het gelaat van groot belang:

🌿  Verwijder je make-up grondig maar zacht.

🌿  Reinig je huid dagelijks, en vooral ‘s avonds grondig.

🌿  Breng regelmatig een masker aan.

🌿  Breng ‘s ochtends en ‘s avonds een verzorgende crème aan.

Deze stapjes helpen je huid aanzienlijk in de strijd tegen rimpels en vermoeidheidstekenen.
Professionele anti-aging producten van Estime & Sens, c/o Gerd en Odylique garanderen een gehydrateerde, gevoede en gestimuleerde huid die er onmiddellijk jonger zal uitzien!

Ervaar eens een aangepaste gelaatsbehandeling en ontdek de metamorfose!


HOE GEDRAGEN DE HUIDWEEFSELS ZICH DOORHEEN DE TIJD ?

🌿  Onze huid wordt dunner omdat de celdeling vertraagt.

🌿  Rimpels worden zichtbaarder omdat de huid droger wordt door de hormonale onbalans die een afname van talgproductie veroorzaakt.

🌿  We vertonen meer rimpels omdat onze huidtextuur verzwakt wordt door de mindere hechting van de verschillende huidlagen.

🌿  De celuitwisseling gaat langzamer omdat de elastische vezels van de lederhuid het contact met de opperhuid verliezen. 

🌿  Fibroblasten produceren minder elastine en collageen, ze zijn ook van mindere kwaliteit waardoor de huid haar elasticiteit en stevigheid verliest en rimpels steeds dieper worden.

Maar er is nog een belangrijke lichaamseigen substantie die vermindert naarmate we ouder worden, namelijk HYALURON ACID.

WAAROM IS HYALURONZUUR IN COSMETICA ZO POPULAIR ?

Hyaluronic acid is een kostbare suikersubstantie die van nature in de huid voorkomt en de hydratatie in stand houdt omdat het water kan opnemen en vasthouden.

Naarmate we ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in ons lichaam af, waardoor de huid haar elasticiteit verliest en steeds meer fijne lijntjes en rimpels zichtbaar worden.

Gelukkig kan je in je dagelijkse huidverzorgingsroutine producten gebruiken die de voldoende hoeveelheid en de juiste soort hyaluronzuur bevatten.
Ze voorzien je huid van een optimale vochttoevoer, waardoor h
et huidverouderingsproces wordt vertraagt en je huid er voller, frisser en jonger zal uitzien!

DE WEG NAAR EEN FRISSERE EN JONGERE HUID:

HYALURONIC FACIAL MIST: €31,50 / 100ml
Deze ‘Hyaluronic facial mist’ op basis van komkommerwater, hydrateert en verzacht.
Het brengt de PH waarde van alle huidtypes in evenwicht en maakt de huid sterker en elastischer. Bovendien zorgt de nevel voor een fris gevoel.

HYALURONIC SKIN BOOST: €39,50 / 30 ml
Vermindert fijne lijntjes en rimpels, verhoogt de elasticiteit van de huid. Het hyaluronzuur bindt vocht in de huid en geeft deze een langdurig soepel en comfortabel gevoel.

Het komkommerwater is rijk aan mineralen zoals magnesium en natrium die helpen om een ​​alkalische pH in de huid te behouden om het risico op ontstekingen te verminderen.
Aloë Vera kalmeert en hydrateert de huid.

Gebruiken op een goed gereinigde huid na een gezichtsmist.
Het wordt aangeraden om gezichtsolie of gezichtscrème te gebruiken om het vocht in te sluiten.

error: Content is protected !!