DE VEROUDERING VAN DE HUID IS HELAAS EEN ONVERMIJDELIJK FENOMEEN,
MAAR HET PROCES KAN WEL VERTRAAGD WORDEN.

Ook al wordt de trage en fysiologische procedure in onze genen geschreven, toch wordt de veroudering van de huid versterkt door externe factoren zoals UV-straling, tabakconsumptie, slechte voeding, slaapterkort, luchtvervuiling, … Huidveroudering hangt dus sterk af van onze levensstijl, van ons gedrag en onze gewoonten.

Daarom is een dagelijks verzorgingsritueel voor het gelaat zoals ontschminking, het regelmatig aanbrengen van een masker en ’s ochtens en ’s avonds een crème aanbrengen een absolute must, het kan aanzienlijk helpen in de strijd tegen rimpels en vermoeidsheidstekenen.

Idyllies helpt je met advies bij een gerichte zorg die zal handelen als een ware ‘kuur van eeuwige jeugd’.
De professionele anti-aging producten van Estime&Sens, c/o Gerd en Odylique garanderen een gehydrateerde, gevoede en gestimuleerde huid die er onmiddellijk jonger zal uitzien!

Ook als je op zoek bent naar hoogwaardige make-up die anti-aging producten bevat, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken met minerale make-up van Claré Blanc, ze gebruiken de nieuwste wetenschappelijke, dermatologische en cosmetische kennis. Luxe make-up die echt zorg draagt voor de conditie van je huid!HOE GEDRAGEN DE HUIDWEEFSELS ZICH DOORHEEN DE TIJD ?

Terwijl we ouder worden, vertraagt onze celdeling en wordt onze huid dunner.

Doordat hormonale onbalans een afname van de talgproductie veroorzaakt, wordt de huid droger en worden rimpels meer zichtbaar. Door de mindere hechting van de verschillende huidlagen verzwakt de huidstructuur en vormen er zich rimpels.

De dermale-epidermale verbinding vlakt af waardoor de elastische vezels van de lederhuid het contact verliezen met de opperhuid. De celuitwisselingen gaan langzamer.

Fibroblasten produceren minder elastine en collageen en van mindere kwaliteit waardoor de huid haar elasticiteit en een gebrek aan stevigheid verliest en rimpels steeds dieper worden.

Maar er is nog een belangrijke lichaamseigen substantie die vermindert naarmate we ouder worden, namelijk Hyaluron acid:

WAAROM IS HYALURONZUUR IN COSMETICA ZO POPULAIR?

Hyaluronic acid is een kostbare suikersubstantie die van nature in de huid voorkomt en de hydratatie in stand houdt omdat het water kan opnemen en vasthouden.

Naarmate we ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in ons lichaam af.
Hoe minder hyaluronzuur we aanmaken, hoe meer de huid haar elasticiteit verliest en steeds meer fijne lijntjes en rimpels zichtbaar worden.

Gelukkig kan je in je dagelijkse huidverzorgingsroutine producten gebruiken die de voldoende hoeveelheid en de juiste soort hyaluronzuur bevatten en je huid van een optimale vochttoevoer zullen voorzien, waardoor het huidverouderingsproces wordt vertraagt en je huid er voller, frisser en jonger zal uitzien!

DE WEG NAAR EEN FRISSERE EN JONGERE HUID:

HYALURONIC FACIAL MIST: €31,50 / 100ml

Deze Hyaluronic facial mist op basis van komkommerwater, werkt hydraterend en verzachtend en brengt de PH waarde van alle huidtypes in evenwicht. Het maakt je huid sterker en elastischer en bovendien zorgt de nevel voor een fris gevoel.

HYALURONIC SKIN BOOST: €39,50 / 30 ml

Vermindert fijne lijntjes en rimpels en verhoogt de elasticiteit van de huid.
Het hyaluronzuur bindt vocht in de huid en geeft deze een langdurig soepel en comfortabel gevoel.

Het komkommerwater is rijk aan mineralen zoals magnesium en natrium die helpen om een ​​alkalische pH in de huid te behouden om het risico op ontstekingen te verminderen. Aloë Vera kalmeert en hydrateert de huid.

Gebruiken op een goed gereinigde huid na een gezichtsmist.
We raden aan om gezichtsolie of gezichtscrème te gebruiken om het vocht in te sluiten.