GEBRUIK EEN MILDE REINIGINGSMELK VOOR EEN ZACHTE EN MATTE HUID

Grondig reinigen en make-up verwijderen is de eerste essentiële stap in het behouden van een mooie huid.
Met de reinigingsmelk van Estime & Sens verwijder je niet enkel alle make-up maar ook vervuiling en overtollig talg. Een gebrek aan grondige reiniging resulteert in een doffe teint, een slappe huid, gezwollen ogen en diepe rimpels.

LIPPEN

Zelfs de meest gepigmenteerde lippenstift dien je te verwijderen op een ultrazachte en niet-irriterende manier. Start met het verwijderen van de overtollige lippenstift met een tissue. Plaats vervolgens een kleine hoeveelheid reinigingsmelk op een wattenschijfje.

OGEN

Neem een beetje reinigingsmelk op een wattenschijfje, plaats het wattenschijfje voorzichtig op het gesloten ooglid om de wimpers te laten weken met het product.
Schuif het katoen na 3 seconden van boven naar beneden zonder de wimpers van links naar rechts te wrijven. Herhaal indien nodig meerdere keren.

HET GEZICHT

Breng de reinigingsmelk aan op het hele gezicht en emulgeer de melk met je vingertoppen om alle onzuiverheden goed te verwijderen.
Begin met de T-zone (voorhoofd, neus, kin) en maak kleine cirkelvormige bewegingen vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe. Daarna reinig je de wangen zonder de hals te vergeten.

EEN SCRUB DIE JE HUID ONMIDDELLIJK LAAT STRALEN

Na verloop van tijd kunnen kleine verticale rimpels rond de lippen ontstaan. Een zachte reiniging, gecombineerd met biologische reinigingsmelk zal dit kwetsbare gebied helpen hydrateren en verzachten.

Om het verschijnen van fijne lijntjes te vertragen, neem je om de twee dagen, na het verwijderen van de make-up een erwt Instant Radiance Scrub en maak je 3 kleine bochten rond de randen van de lippen.

Deze afschilferende werking zal de huid effectief stimuleren. Neem deze mondcontourbehandeling dus op in je schoonheidsroutine. Het duurt maar een paar seconden en het resultaat zal snel zichtbaar zijn.
De tekenen van veroudering worden vertraagt en je behoudt een goed gedefinieerde mondcontour en gladde lippen.

HYDRATERENDE EN VERZACHTENDE VERZORGINGSLOTIONS

De lotions van Estime & Sens neutraliseren het kalkeffect van water.

Na het verwijderen van de make-up met reinigingsmelk, zal de lotion de laatste restjes make-up wegnemen en de huid voorbereiden om de komende producten te ontvangen en hun penetratie te bevorderen.

Het aanbrengen van een lotion maakt het verwijderen van make-up compleet door een frisse en perfect schone huid te geven. De lotions garanderen het gewenste resultaat: verzachten, kalmeren, stimuleren, stralen, zuiveren …

error: Content is protected !!