ZEER MILDE REINIGINGSMELK EN ZACHTE MATTE HUID

Deze zachte reinigingsmelk verwijdert make-up maar ook vervuiling en overtollig talg. Een gebrek aan grondige reiniging resulteert in een doffe teint, een strakke huid, gezwollen ogen en met grote snelheid dieper wordende rimpels.

Grondig reinigen en make-up verwijderen is de eerste essentiële stap in het behouden van een mooie huid.

LIPPEN

Zelfs om de meest gepigmenteerde lippenstiften te overwinnen, moet het verwijderen van make-up een ultrazachte en niet-irriterende handeling blijven.
Om dit te doen, begint u met het verwijderen van de overtollige lippenstift met een tissue. Plaats vervolgens een kleine hoeveelheid reinigingsmelk op een wattenschijfje.

OGEN

Neem een beetje melk op een wattenschijfje, plaats het wattenschijfje voorzichtig op het gesloten ooglid om de wimpers te laten weken met het product.
Schuif het katoen na 3 seconden van boven naar beneden zonder de wimpers van links naar rechts te wrijven.
Herhaal indien nodig meerdere keren.

HET GEZICHT

Breng de reinigingsmelk aan op het hele gezicht en emulgeer de melk met je vingertoppen om alle onzuiverheden goed te verwijderen.
Begin met de T-zone (voorhoofd, neus, kin) die kleine cirkelvormige bewegingen maakt vanuit het midden van het gezicht naar buiten en eindig met de wangen zonder de hals te vergeten.

ONMIDDELLIJK STRALENDE SCRUB

Na verloop van tijd kan het gebied rond de mond kleine verticale rimpels rond de lippen vertonen. Dit zachte reinigingsgebaar gecombineerd met biologische reinigingsmelk zal dit kwetsbare gebied helpen hydrateren en verzachten.

TIP

Om het verschijnen van fijne lijntjes te vertragen, neem je om de twee dagen, na het verwijderen van make-up een erwt Instant Radiance Scrub en maak je 3 kleine bochten rond de randen van de lippen.

Deze afschilferende werking zal de huid effectief stimuleren. Gebruik daarnaast de toepassing van een mondcontourbehandeling in uw schoonheidsroutine.

Het duurt maar een paar seconden, maar het resultaat zal snel zijn vruchten afwerpen: u verzacht en vult de kleine fijne lijntjes aan, u vertraagt ​​de tekenen van veroudering, behoudt een goed gedefinieerde mondcontour en gladde lippen.

HYDRATERENDE EN VERZACHTENDE VERZORGINGSLOTIONS

De lotion neutraliseert het kalkeffect van water.

Na het verwijderen van make-up met melk, zal de lotion de laatste restjes make-up wegnemen en de huid voorbereiden om de komende producten te ontvangen en hun penetratie te bevorderen.

Het aanbrengen van een lotion maakt het verwijderen van make-up compleet door een frisse en perfect schone huid te geven.

De lotions geven het gewenste resultaat: verzachten, kalmeren, stimuleren, stralen, zuiveren …