Een vage teint en donkere kringen zijn het gevolg van opgehoopte gif- en afvalstoffen.
Wanneer de vermoeidheid haar sporen op het gezicht nalaat, zijn deze met Estime& Sens uiterst eenvoudig te behandelen.

MAKE-UP VERWIJDEREN

Het is onmogelijk om een ​​perzikhuid te krijgen als je deze belangrijke stap niet  respecteert.

Het is de absolute basis voor een stralende huid.

Breng ’s morgens en’ s avonds de hoeveelheid van een noot Lait Démaquillant Douceur of Lait Démaquillant Tendre met de vingertoppen aan op het gezicht. Emulgeer met zachte en langzame bewegingen. De verwijdering van make-up zal efficiënt en respectvol gebeuren.

Maak de reiniging compleet met Lotion Tender of Lotion Douceur.

OPTIMALISEREN

Neem één ​​keer per week een paar seconden de tijd om je huid te exfoliëren met Gommage Eclat Immédiat. Breng aan op een vochtige huid en masseer zachtjes.

Spoel vervolgens af met Lotion Tender of Lotion Douceur. Deze lotions op basis van organisch bloemenwater neutraliseren kalkresten uit het water en perfectioneren de reiniging van je huid.

De vette huid wordt geëxfolieerd, de droge en gevoelige huid wordt weer stralend, de gedevitaliseerde huid krijgt een boost.

HET MASKER

Gebruik eens per week je echte Detox-toverstaf: het masker.

Met de zuurstofgevende werking van zeevenkel en de verfrissende gelformule van Masque Hydratant Express, wordt de huid stralend.

GECONCENTREERDE ACTIVA

DOELSTELLING

Ooggebied:
Als donkere kringen zijn gemarkeerd of gifstoffen zich hebben opgehoopt, waardoor er ’s ochtends bij het ontwaken wallen onder de ogen  ontstaan, zal Gel Éclat Du Regard jouw redding zijn. Het is een echt ‘fitness’- product die afvalstoffen verwijdert en vocht helpt af te voeren om de huid rondom de ogen te ontzwellen.

Concentré de Solution N ° 2: cocktail van actieve bestanddelen geeft een boost aan de vermoeide huid.
– Abrikozenpitolie: laat de huid oplichten en stralen.
– Biologische etherische olie Palmarosa: versnelt de celregeneratie en helpt de huid snel te herstellen.

PRO TIP: als intensieve behandeling gedurende 1 maand: breng ’s ochtends en’ s avonds 3 druppels aan onder de dag- en nachtcrème.

Aanvulling:
breng 2 hoeveelheden Sérum Lisse Actif Eclat aan op het hele gezicht, voor het aanbrengen van de dag- en nachtcrème. Dit herstelt de huid na een periode van intense vermoeidheid.

Appelzaad extract en Nieuw-Zeelandse boomvaren zorgen samen voor minder rimpels, verhelderen de teint en zorgen onmiddellijk voor een gladmakend effect.

Breng uw schoonheidsproducten aan vanuit het midden van het gezicht en strijk naar buiten toe, met opwaartse bewegingen. Begin bij de hals en ga langzaam van het midden naar de zijkanten omhoog.

Op deze manier zorg je ervoor dat gif- en afvalstoffen worden afgevoerd en een stralende teint wordt verzekerd.

Tik met de vingertoppen zachtjes op het kwetsbare gebied onder het oog om de bloedsomloop te stimuleren en de penetratie van de actieve ingrediënten in te bevorderen .