4 ESSENTIËLE TIPS VOOR EEN MOOIE DECOLLETÉ

Onze decolleté (vanaf de kin tot aan de tepels) wordt constant belast door hormonale disbalans, het gewicht van borsten, wrijving van de beha, bewegingen veroorzaakt door sport, enz.

Onze decolleté wordt ook blootgesteld aan allerlei factoren van vroegtijdige veroudering zoals zonnestralen. Toch beschermen we onze decolleté meestal minder goed dan ons gezicht.
Het is daarom erg belangrijk om ook dit deel van het lichaam extra te verzorgen. 

2-IN-1 BODY SCRUB / PEELING

Behandel je decolleté 1x per week met zachte cirkelvormige bewegingen van onder naar boven met de Gommage Corps 2 in 1.

Deze hydraterende lichaamsscrub verwijdert dode huidcellen en zorgt daardoor onmiddellijk voor een stralende huid. Het revitaliseert de opperhuid en bereidt deze voor op hydraterende, voedende of verstevigende zorg.

HYDRATEREND MASKER

Laat je decolleté na de peeling genieten van de voordelen van Masque Hydratante die je aanbrengt op je hals en decolleté.

Het geeft een onmiddellijk “egaliserend” effect op de huid.

Het is een goede gewoonte om dit masker elke week toe te passen en een extra beautytip voor als je een laag uitgesneden avondjurk wenst aan te trekken.

HYDRATERENDE VERZORGING

Hydratatie en voeding zijn het geheim van een mooie huid.

Breng bij voorkeur dagelijks na het douchen Lait Corps Hydro-Tonic of Essence D’Estime Universelle of Essence D’Estime Harmonie aan.

Om de resultaten te optimaliseren kan je een paar pompjes van Essence D’ Estime mengen met de Lait Hydro-Tonic lichaamsmelk.
De actieve ingrediënten van de olie combineren met die van de melk voor een versterkte werking. 
De olie is een echte drager en geleidt de actieve ingrediënten diep in de huid.

Dag na dag zorgt deze routine voor een mooie en fluweelzachte textuur van je huid.

THE FINISHING TOUCH

Breng een paar druppels biologische lichaamsolie Essence D’Estime Luminessence aan op je huid, dit product zal je decolleté een extra gebruinde glinstering geven.

De huid wordt gesublimeerd door het licht gebruinde en iriserende effect.

error: Content is protected !!