estime

ESTIME & SENS IS EEN FRANS GECERTIFICEERD ORGANISCH COSMETICAMERK
VOOR LICHAAM & GELAAT

Estime & Sens is een Frans cosmeticamerk dat staat voor hoge kwaliteitsproducten aan een eerlijke prijs, waardoor veilige cosmetica en welzijn voor iedereen toegankelijk wordt gemaakt. Jezelf goed verzorgen, draagt bij aan zelfvertrouwen en eigenwaarde, wat noodzakelijk is voor het bereiken van doelen en dromen. Estime & sens is een volledig biologisch huidverzorgingsmerk voor zowel lichaam als gelaat.

🌿  Elk product heeft een actief hoofdingrediënt, dat zorgvuldig geselecteerd en gemeten wordt om gerichte oplossingen te voorzien voor een huidprobleem.

🌿  Elk product is ontwikkeld om coherent te kunnen zijn met andere producten in het gamma, om zo synergieën te creëren met de actieve ingrediënten en om zo hun resultaten voor de huid te optimaliseren.

🌿  De compositie, textuur en geur van elk product werd ontwikkeld zonder concessies, zodat zichtbare resultaten alsook het plezier bij het gebruik van het product kunnen gegarandeerd worden.

🌿  Textuur, geur, verpakking… het gebruik van elk van onze producten moet een sensorische ervaring zijn, wat huidverzorging – in het instituut of thuis – een ritueel van ontspanning en plezier maakt.

🌿  Estime & sens wordt voortdurend geleid door een gezonde logische benadering tot cosmetica en is toegewijd – via zijn advies en producten – om zijn gebruikers de verwachte resultaten te bieden, zonder valse beloftes of overcompensaties.

Het doel van Estime & Sens is om producten op de markt te brengen die de gezondheid bevorderen en ervoor zorgen dat iedereen die ze gebruikt zich goed voelt in zijn vel. Dit alles met respect voor mens, dier en natuur. 

ASSURANCE ZERO%

🌿 ZERO parabenen

🌿 ZERO phenoxyethanol

🌿 ZERO peg

🌿 ZERO minerale olie

🌿 ZERO parafine

🌿 ZERO silicone

🌿 ZERO derivatieven van de petrochemie

🌿 ZERO GMO’s

cosmos organic labelCOSMEBIO is een milieulabel.
Het label geeft producten aan waarvan een deel van de ingrediënten afkomstig is uit de biologische landbouw. Ingrediënten van de cosmetica moeten voor minimaal 95 procent van natuurlijke oorsprong zijn.

LOGOS VIOLET ECOCERTECOCERT is het keurmerk van een onafhankelijke organisatie dat aantoont dat reinigingsproducten en schoonmaakmiddelen gemaakt zijn van natuurlijk verkregen ingrediënten.
De certificering beoordeelt elk ingrediënt en elke leverancier en omvat een jaarlijkse controle ter plaatse in de fabriek van Estime & Sens.

Producenten die een Ecocert label hebben moeten hogere standaarden bereiken en nog meer transparantie bieden dan wat door de Europese regelgeving wordt bepaald.
Voor de consument is het Ecocert label een garantie dat de producten bestaan uit minimaal 95% plantaardige of natuurlijke afgeleide actieve ingrediënten (geen water maar actieve werkzame ingrediënten) en dat het product voldoet aan de hoge ecologische standaards die werden bepaald door Ecocert.

Het ECOCERT en COSMEBIO-label kan je terugvinden op alle producten van Estime & Sens.
Dit als bewijs dat alles op een biologische manier ontwikkeld wordt (zowel de verpakking, als de inhoud van de producten,…) en dat dit steeds wordt getest en goedgekeurd. 

Hun belofte: 

🌿 minimum 95 % van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong

🌿 minimum 10 % van alle ingrediënten is biologisch

🌿 maximum 5 % van plantaardige ingrediënten is synthetisch

🌿 minimum 95 % van plantaardige ingrediënten is biologisch

Estime & Sens heeft zich toegewijd aan het bevorderen van de socio-esthetiek bij kankerpatiënten. Momenteel worden hun producten gebruikt in het instituut voor kankerwetenschappen ‘De L’ Ouest in Nantes.

Elk product van estime & sens wordt gedroomd, ontworpen en ontwikkeld in hun eigen laboratorium in Sautron, naast Nantes. Productie en verpakking worden gemaakt in Frankrijk, op twee verschillende locaties: Sautron en Britany (westelijk deel van Frankrijk) – Nabijheid is essentieel om kwaliteit te garanderen. Om alle kwaliteiten van versheid (product, verpakking) te garanderen, wordt deze cosmetica vervaardigd en beheerd in beperkte hoeveelheden. Zo wordt de voorraad constant vernieuwd.

error: Content is protected !!