logo estime

ESTIME & SENS IS EEN FRANS GECERTIFICEERD ORGANISCH COSMETICAMERK
VOOR LICHAAM & GELAAT

Jezelf goed verzorgen, draagt bij aan zelfvertrouwen en eigenwaarde, wat noodzakelijk is voor het bereiken van doelen en dromen. 
Estime & Sens staat voor
hoge kwaliteitsproducten aan een eerlijke prijs, waardoor veilige cosmetica en welzijn voor iedereen toegankelijk wordt gemaakt.
O
rganische producten zijn een ware weldaad, zowel voor onze eigen gezondheid als voor het milieu.
Estime & sens is een volledig organisch huidverzorgingsmerk voor zowel lichaam als gelaat.

Onderzoek en ontwikkeling van de producten van Estime & Sens wordt altijd uitgevoerd volgens de volgende principes:
Elk product heeft een actief hoofdingrediënt, dat zorgvuldig geselecteerd en gemeten wordt om gerichte oplossingen te voorzien voor een huidprobleem en om zo belofte te houden.

Elk product is ontwikkeld om coherent te kunnen zijn met andere producten in het gamma, om zo synergieën te creëren met de actieve ingrediënten en om zo hun resultaten voor de huid te optimaliseren.
De compositie, textuur en parfum van
elk product werd ontwikkeld, zonder concessies, zodat we alle verwachtingen van onze consumenten kunnen invullen: zichtbare resultaten alsook het plezier bij het gebruik van het product.

Textuur, parfum, verpakking… het gebruik van elk van onze producten moet een sensorische ervaring zijn, wat huidverzorging – in het instituut of thuis – een ritueel van ontspanning en plezier maakt.

Estime & sens wordt voortdurend geleid door een gezonde logische benadering tot
cosmetica en is toegewijd – via zijn advies en producten – om zijn gebruikers de verwachte resultaten te bieden, zonder valse beloftes of overcompensaties.

 

ESTIME&SENS BIEDT GEZONDE HUIDVERZORGINGS- EN WELZIJNSPRODUCTEN AAN MET RESPECT VOOR MENS, DIER EN NATUUR

Estime & sens produceert enkel organische cosmetica, de enige die in staat zijn om alle garanties van kwaliteit en veiligheid te bieden.
Alle producten van Estime & Sens zijn gecertificieerd bij ECOCERT en hebben het COSMEBIO label. De producten zijn ontwikkeld en gecreëerd in Frankrijk en worden strikt getest.

ZERO Parabens
NUL Fenoxyethanol
NUL PEG
ZERO Minerale olie
NUL Paraffine
NUL Siliconen
NUL Petrochemisch derivaat
GEEN GGO’s

Deze verbintenis wordt gegarandeerd door de ECOCERT- en COSMEBIO-labels:
 
 

MADE IN FRANCE

Estime & Sens heeft zich toegewijd aan het bevorderen van de socio-esthetiek bij kankerpatiënten. Momenteel worden hun producten gebruikt in het instituut voor kankerwetenschappen ‘De L’ Ouest in Nantes.

Elk product van estime & sens wordt gedroomd, ontworpen en ontwikkeld in hun eigen laboratorium in Sautron, naast Nantes. Productie en verpakking worden gemaakt in Frankrijk, op twee verschillende locaties: Sautron en Britany (westelijk deel van Frankrijk) – Nabijheid is essentieel om kwaliteit te garanderen. Om alle kwaliteiten van versheid (product, verpakking) te garanderen, wordt deze cosmetica vervaardigd en beheerd in beperkte hoeveelheden. Zo wordt de voorraad constant vernieuwd.

error: Content is protected !!