DE HUID REAGEERT OP KLIMAATOMSTANDIGHEDEN
JE GEZICHT EN HANDEN WORDEN HET MEEST BLOOTGESTELD

Door gerichte verzorgingsproducten te kiezen en deze paar schoonheidstips toe te passen, behoudt je de uitstraling en soepelheid van jouw huid… tenminste tot de terugkeer van zonnige dagen!

HYDRATEREN

Koude wind, regen en sneeuw dragen tijdens de wintermaanden bij aan de uitdroging van je huid.
De combinatie van de opwarming in huis, veroorzaakt droge lucht en versterkt de uitdroging van de huid.

Hydrateer je gezicht dus ’s morgens en’ s avonds en aarzel niet om een ​​rijkere of meer vochtinbrengende crème te gebruiken dan normaal.

U versterkt de beschermende werking en krijgt een langdurig gevoel van comfort door vooraf een vochtinbrengend serum aan te brengen.

EXFOLIËREN

Reeds verzwakte huid mag niet worden beschadigd door te agressieve exfoliatie.

Ze zijn echter wel nodig om de huid van dode huidcellen te verwijderen en dus de opname van vochtinbrengende middelen te vergemakkelijken.

De Nectar Exfoliating sans Grains is ideaal voor het reinigen, stimuleren en ontgiften van de huid zonder irritatie. De huid is zacht, schoon en de teint is stralend.

BESCHERMEN

Wrijvende kleding is mede verantwoordelijk voor de uitdroging van de huid.

Neem de tijd om een ​​vochtinbrengende melk, lichaamsolie of voedende balsem aan te brengen als je uit de douche komt.

Verzwakte, ruwe of droge gebieden verdienen extra aandacht d.m.v. lichte massages met een voedende balsem die bijzonder rijk en herstellend is.

VOEDENDE HANDCRÈME

De handen zijn bijzonder gevoelig voor kloven en veelvuldig handen wassen helpt hierbij niet.

Eerste instructie: laat agressieve zeep (antibacterieel type) achterwege en gebruik een milde zeep (bijvoorbeeld sheaboter of zoete amandelolie).

Breng doorheen de dag regelmatig een voedende en herstellende crème aan en breng deze ’s avonds ook royaal aan voor  het slapengaan.

BESCHERM JE LIPPEN

Hou steeds een vochtinbrengende lippenbalsem bij je en breng deze zo vaak als nodig aan om tintelingen, uitdroging en kloven van de lippen te voorkomen.

Masseer ’s ochtends en ’s avonds je lippen met een plantaardige olie. Naast het voeden van de kwetsbare lippen, zal de olie op subtiele wijze alle kleine droge velletjes verwijderen.
Je lippen zullen mooi en weelderig zijn.