STEEDS MEER VROUWEN INTEGREREN AFSLANKINGSPRODUCTEN IN HUN HUIDVERZORGINGSGEWOONTEN - EN NIET ALLEEN VAN APRIL TOT JULI !

BEREID JE HUID VOOR

Dode huidcellen verdwijnen sneller als je de bloedcirculatie activeert.
Hiermee bevordert u de penetratie van het afslankingsproduct in de weefsels.

Scrub het hele lichaam één keer per week met een tonifiërend product in cirkelvormige bewegingen van onder naar boven voor een zacht en glad huideffect!

KIES HET JUISTE PRODUCT

Crème of olie, … kies het product dat u het aangenaamst vindt om aan te brengen (want het gaat om regelmaat). Houd er echter rekening mee dat niet alle formules hetzelfde vermogen hebben om op weefsels in te werken.

OLIE

Werkt als een echte katalysator: dankzij de ultradoordringende textuur verspreidt de olie een concentraat van actieve ingrediënten zeer diep en continu in de huid.
Olie bevat 5 keer meer geconcentreerde actieve ingrediënten dan een afslankcrème of -gel.
Het geeft een echt “turbo” -effect en de resultaten zijn direct voelbaar.

Als je weinig tijd hebt, kan de olie net na het douchen op een licht vochtige huid aangebracht worden. De olie dringt perfect door en zorgt ervoor dat de huid zacht en soepel aan voelt, delicaat geparfumeerd en zonder een olieachtig effect na te laten.

CRÈME

Deze textuur is aangenaam en gemakkelijk aan te brengen.
Een afslankingscrème tast vetafzettingen aan op de bovenkant van het lichaam, zoals op de armen, maar ook op het niveau van de taille, heupen, buik en rond de knie.
De crème bevat afslankende actieve ingrediënten die zichzelf hebben bewezen: groene thee, guarana, cafeïne, spirulina.
Deze gemakkelijk aan te brengen crème hydrateert en verzacht de huid.

Voor een diepgaandere werking breng je de MultiZones Slimming Cream 24H aan net na de etherische olie van Essence D’Estime N°2. De plantaardige oliën in Essence D’Estime N°2 transporteren de Multi-Zone Slimming Cream 24 uur naar de kern van het vetweefsel voor nog meer efficiëntie.

MASSAGE

Masseren de huid in cirkelvormige bewegingen om de opperhuid op te warmen en voor te bereiden op een meer verkwikkende massage.

Ga verder met kleine massagebewegingen en schuif langzaam op. Verhoog vervolgens geleidelijk de vingerdruk.

Onthoud dat het de regelmaat is die telt!

Masseer jezelf elke dag met je afslankverzorgingsproduct, indien mogelijk ’s morgens en ’s avonds. Laat de actieve ingrediënten gedurende 5 tot 10 minuten inwerken, het ideale moment om de weefsels van zuurstof te voorzien en de bloedcirculatie te stimuleren.

Effectief betekent niet wonderbaarlijk!
Het gebruik van een of meer afslankproducten moet gepaard gaan met een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging.